Shine

Hatalmas színorgia ez az új sminkpaletta

Ha szeretsz sminkelni, ezt látnod kell!

Eddigi legnagyobb, és talán nem tévedünk sokat, ha azt állítjuk, leglátványosabb sminkpalettáját mutatta be az Anastasia Beverly Hills Norvina Pro Pigment Palette Vol 1. néven.

A négyszögletes formájú, élénklila csomagolású szemfestékpaletta 25 vibráló árnyalatot (és egy tükröt) rejt, amelyek bizony nem arra hivatottak, hogy egy szimpla nude szemsminket készítsünk velük. A fényes és matt finisű színek a fotók alapján gyönyörűen pigmentáltak, élénkek, többségük nagyon szép meleg tónusú. A lilák a legmeghatározóbbak, de narancsok, sárgák, pinkek is jelen vannak, plusz pár sötétebb, igazi őszi–téli alapszín, amelyeket felfrissítenek a hideg kékek.

A márka sminkpalettái eddig is népszerűek voltak itthon, a Krémmánián az Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette a vélemények alapján kategóriájának igazi gyöngyszeme, de az Anastasia Beverly Hills Soft Glam Eyeshadow Palette is sok-sok dicséretet kapott már. Kíváncsian várjuk, a mostani újdonságról milyenek lesznek az első krémmániás vélemények. A paletta ára 60 dollár, vagyis nagyjából 17 ezer forint.

Nézd meg a Krémmánia Magazinon, miként mutatnak az árnyalatok különböző bőrszíneken »

Anastasia Beverly Hills Norvina Pro Pigment Palette Vol 1. sminkpaletta

Anastasia Beverly Hills Norvina Pro Pigment Palette Vol 1. sminkpaletta

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top