Shine

5 szépséges szemfestékpaletta az őszre

Csábító színek és csillogás, amerre a szem ellát!

Gyönyörű sminkpaletták jelentek meg az új szezonra, amelyekben annyi vibráló, csillogó szín lapul, hogy kihasználni is nehéz a tucatnyi lehetőséget, amiket kínálnak. A vezető sminktrendek azonban róluk szólnak, bármerre nézünk, szemsminkek esetén a fénylő típusok a népszerűek.

Hétköznapra jöhetnek a lágy gyöngyházszínek, a szolidabb arany árnyalatok vagy pici pinkes csillogás, amit akár ujjbegyünk segítségével is gyorsan felvihetünk. Az esti buliba, színházba vagy bármilyen, elegánsabb eseményre pedig nyugodtan tegyünk fel izgalmasabb, karakteresebb árnyalatot, nincs az a drágakő, amelynek színe és ragyogása ne ihlette volna meg valamelyik szépségmárkát.

A fénylő és lágy, matt finisek harmóniáját akkor is szívesen nézegetjük, ha alapjáraton tökéletesen elvagyunk egy-két szín használatával, ha pedig az alkalmi/bulismink többet jelent egy mesteri füstös szemsminknél, a lenti paletták biztosan levesznek a lábadról. A válogatást a Krémmánia Magazin állította össze, kattints ide, ha kíváncsi vagy a szépséges palettákra!

(Illusztráció: iStockphoto)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top