Sminkes újdonságok őszre

Mutatjuk az új szezon legszebb, legizgalmasabb sminkes újdonságait.

Az őszi szezonra már minden márka bemutatta kozmetikai újdonságait, parfümöket, sminktermékeket és arcápolókat egyaránt. Az illatújdonságokat már láthattátok nálunk is, most pedig bemutatom, milyen szemre, szájra, arcra való sminktermékek várnak ránk az üzletek polcain. Sorozatom pedig nem ér itt véget, hamarosan jelentkezem az arcápolókkal is – előre szólok, ott is megjelent jó pár szuper krém, kence, miegymás.

Sminkújdonságok szemre

Yves Saint Laurent – Sequin Crush Mono szemhéjpúder

Yves Saint Laurent - Sequin Crush Mono Szemhéjpúder

Yves Saint Laurent – Sequin Crush Mono szemhéjpúder

Limitált kiadásban jelentek meg a luxusmárka új, egyes szemhéjpúderei, melyeket szeptembertől találhatunk meg az üzletekben. Az aranydobozkákban két új textúrával összesen hét új árnyalat vár ránk, melyek mindegyike a nemesfémek ragyogását idézi. Az arany és ezüst mellett bronzos, barnás, csodás mélykék és sötét türkiz színek is elérhetők lesznek.

Revolution – The Liner Revolution szemhéjtus

Revolution - The Liner Revolution Szemhéjtus

Revolution – The Liner Revolution szemhéjtus

Őszi időzítéssel új, filces szemhéjtus jelent meg a Revolution sminkmárkánál, mely ultrafekete, japán tintát tartalmaz. A puha filctollal könnyedén húzhatjuk meg álmaink tökéletes, törésmentes tusvonalát. Mattra száradó, elkenődésmentes formulájú, állatkísérlet-mentes újdonság.

Revolution – Reloaded szemhéjpúder-paletta – Velvet Rose

Revolution - Reloaded Szemhéjpúder Paletta - Velvet Rose

Revolution – Reloaded szemhéjpúder paletta – Velvet Rose

Tizenöt magas pigmenttartalmú, matt és csillámló színt tartalmazó sminkpaletta, melynek színeivel önmagukban is látványos sminket készíthetünk, de egymással is szépen párosíthatók, ha izgalmasabb hatásra vágyunk. Jól építhető és jól kihasználható színek jellemzik a palettát, mellyel hétköznapi és alkalmi sminket is könnyedén elkészíthetünk.

Karl Lagerfed x L’Oreal Paris szemhéjpúder-paletta

Karl Lagerfed x L'Oreal Paris Szemhéjpúder Paletta

Karl Lagerfed x L’Oreal Paris szemhéjpúder-paletta

Október elején egészen különleges sminkkollekció érkezik a L’Oreal Paris-tól, azt ugyanis még a februárban elhunyt divatcézárral, Karl Lagerfelddel közösen kezdték kidolgozni. A kollekció központi eleme ez a kilences szemhéjpúder-paletta lesz, amelyben kompakt módon megtalálunk minden színt, ami egy natúr-barnás vagy füstös smink elkészítéséhez csak kellhet, ráadásként még egy intenzív sötétkék és egy rózsaszínes árnyalat is helyet kapott benne, amelyekkel nagyszerűen feldobhatjuk sminkünket.

Catrice – Glam & Doll Lash Colorist Semi-Permanent dúsító szempillaspirál

Catrice - Glam & Doll Lash Colorist Semi-Permanent Dúsító Szempillaspirál

Catrice – Glam & Doll Lash Colorist Semi-Permanent dúsító szempillaspirál

Az új Glam & Doll szempillaspirál többet igyekszik nyújtani annál, hogy hosszítsa és dúsítsa szempilláinkat. Legfőbb tulajdonsága ugyanis, hogy az ígéret szerint két héten át tartó, napi használat után sötétíti a szempillákat, így azok akkor is dúsabbnak hatnak, ha nincsenek kifestve.

Inglot – AMC zselés szemhéjtus 77

Inglot - AMC Zselés Szemhéjtus 77

Inglot – AMC zselés szemhéjtus 77

A tégelyes kiszerelésű, géles állagú szemhéjtus már egyszeri használat után is ideális fedést és gazdag színt biztosít, köszönhetően a benne található intenzív pigmenteknek. Formulája hosszan tartó, állagának köszönhetően pontosan, egyenletesen, maszatolódásmentesen felvihető, és nem kell tartani attól sem, hogy az apró redőkbe beleülne, megtörve a meghúzott vonalat. A szemhéjtus vízálló, vegán termék.

AVON – True 5 az 1-ben Lash Genius szempillaspirál

AVON - True 5 az 1-ben Lash Genius Szempillaspirál

AVON – True 5 az 1-ben Lash Genius szempillaspirál

Pilláinkat minden elvárható szempontból felturbózza ez a spirálújdonság: dúsítja, hosszabbítja, szétválasztja, megemeli és intenzív feketévé is teszi azokat. Mindezek érdekében a többfunkciós kefét különböző hosszúságú sörtékkel látták el, melyek precíz felvitelt tesznek lehetővé.

Physicians Formula – Butter szemhéjpúder-paletta

Physicians Formula - Butter Szemhéjpúder

Physicians Formula – Butter szemhéjpúder-paletta

Igazi „must-have” szemhéjfesték-paletta, köszönhetően annak, hogy a benne található 12 árnyalat mesterien kihasználható és kombinálható egymással. Puha és krémes textúrájú színeket rejt a paletta, amelyet a márka kizárólagosan használt exkluzív vajkeveréke ad. Nedvesen és szárazon is alkalmazhatók a színek, melyek között fényes és matt finisűt egyaránt találunk.

 

Sminkújdonságok szájra

Guerlain Kiss Kiss Liquid ajakrúzs

Guerlain Kiss Kiss Liquid Ajakrúzs

Guerlain Kiss Kiss Liquid ajakrúzs

A Guerlain új folyékony rúzsa, a Kiss Kiss, matt, fényes és csillámos textúrában, összesen 17 izgalmas színárnyalatban jelent meg. Mindegyikük intenzív fedést és kényelmes viselést biztosít. A rúzsoknak nem csak a színük, de hatóanyagaik is figyelemre méltók: megtalálható bennük vörösáfonya-olaj, mely a hosszan tartó, kényelmes érzetért felel, japánfenyő-olaj, amely táplálja az ajkakat, valamint hialuronsav, amely az ajkak érzékeny bőrének hidratáltságáért felel.

Inglot – HD Lip Tint matt folyékony ajakrúzs 12

Inglot - HD Lip Tint matt folyékony ajakrúzs 12

Inglot – HD Lip Tint matt folyékony ajakrúzs 12

Az Inglot HD Lip Tint Matte folyékony ajakszínező selymesen mattra száradva teljes fedést biztosít viselőjének. Hosszan tartó hatású, az applikátoros fej formájának köszönhetően pontosan kontúrozható, nem maszatolódó, összetételeinek köszönhetően pedig nem szárítja az ajkakat.

Giorgio Armani – Matte Nature kollekció – Lip Maestro ajakrúzs

Giorgio Armani - Matte Nature Kollekció - Lip Maestro Ajakrúzs

Giorgio Armani – Matte Nature kollekció – Lip Maestro ajakrúzs

Az új, Matte Nature kollekción belül a Lip Maestro ajakrúzsnak 12 új árnyalata jelenik meg, illetve öt, már létező Rouge D’Armani Matte szín is helyet kapott. Az agyagos árnyalatú pinkektől kedve az égőpirosakig és a mély, fás barnákig terjed a színskála, melyet a természet világosból sötétbe átmenő árnyalatokban való gazdagsága inspirált.

Yves Saint Laurent – Couture Studs kollekció – Rouge Pur Couture limitált kiadás

Yves Saint Laurent - Couture Studs Kollekció - Rouge Pur Couture Limitált Kiadás

Yves Saint Laurent – Couture Studs kollekció – Rouge Pur Couture limitált kiadás

A luxusmárka Rouge Pur Couture ajakrúzsa nemcsak új csomagolást kapott 2019 őszére, de négy új árnyalattal is bővült színskálája. Az újdonságokat a divatbemutatók világa, az ott bemutatott legnépszerűbb árnyalatok ihlették.

Lancôme – L’Absolu Rouge Ruby Cream tartós rúzs

Lancôme - L'Absolu Rouge Ruby Cream Tartós Rúzs

Lancôme – L’Absolu Rouge Ruby Cream tartós rúzs

Ultrapigmentált, tartós és krémes ajakrúzs, mellyel ajkainkat ragyogó, kifinomult és merész színekre festhetjük. Alakját a valódi rubint csiszolása ihlette, krémes állagának köszönhetően már egyetlen rétegben is szépen terülő, intenzív színt biztosít. A klasszikus L’Absolu Rouge ajakrúzsnál több pigmentet tartalmazó formulával rendelkezik, a kollekcióban a leglágyabb nude-tól a legintenzívebben ragyogó vörösig összesen 15 árnyalatból választhatunk. Három vörös szín közülük ráadásul limitált, a rúzs színével megegyező, vörös tokkal is megvásárolható.

Karl Lagerfed x L’Oreal Paris – ajakrúzs

Karl Lagerfed x L'Oreal Paris - Ajakrúzs

Karl Lagerfed x L’Oreal Paris – ajakrúzs

Az ősszel érkező, Karl Lagerfelddel közösen megalkotott sminkkollekcióban helyet kapó ajakrúzs egy klasszikus vörös és pinkes árnyalat mellett két nude és két bogyós gyümölcsös színben kerül az üzletek polcaira. Az exkluzív kollaborációban szereplő termékeket hivatalosan a Párizsi Divathéten mutatják be, egész pontosan szeptember 27-én, majd pár nap múlva már a kijelölt üzletekbe és webshopokba is megérkeznek.

Chanel – Rouge Allure Ink Fusion ajakrúzs

Chanel - Rouge Allure Ink Fusion Ajakrúzs

Chanel – Rouge Allure Ink Fusion ajakrúzs

Október közepétől találjuk majd az üzletek polcain az új Chanel folyékony ajakrúzst, mely másodikbőr-szintű fedést és intenzív színt ígér. Az ajakrúzst elegendő vékonyan felvinni ajkainkra, hogy a megfelelő fedést elérjük. Száradást követően matt hatású finist és kivételesen hosszan tartó, vízálló textúrát kapunk. A Rouge Allure Ink csomagolása is új lett, a fekete matt kupak a matt sminkhatásra utal, az íveltebb, élesebb applikátor pedig a precíz sminkelést teszi lehetővé.

M.A.C – Love Me Lipstick ajakrúzs

M.A.C – Love Me Lipstick ajakrúzs

A sminkmárka legújabb rúzsai argánolajjal dúsított formulával jelentek meg, hogy ajkainkat egész napon át hidratálják. A rúzsok a M.A.C-től megszokottan erősen pigmentáltak, már vékony rétegben is szépen fednek. A Love Me ajakrúzsok szatén finist kaptak, összesen 29 árnyalatban érhetők el.

Avon – True Power Stay folyékony ajakrúzs

Avon - True Power Stay Folyékony Ajakrúzs

Avon – True Power Stay folyékony ajakrúzs

Az AVON új True Power Stay folyékony rúzsa akár 16 órán át tartó fedést ígér kopás, elkenődés és csomósodás nélkül. Rendkívül pigmentált, matt színekben, összesen tíz árnyalatban jelent meg az ajakrúzs, melynek formulája ragadás és szárító hatás nélküli, természetes érzést biztosít.

Essence – Perfect Shine ajakrúzs

Essence - Perfect Shine Ajakrúzs

Essence – Perfect Shine ajakrúzs

Intenzíven pigmentált, kellemes viseletű és egyidejűleg ápoló hatású rúzsújdonság, mely krémes-puha textúrájának köszönhetően könnyen felvihető, és szuper fényes végeredményt hagy maga után. Összetevői között megtaláljuk az E-vitamint és a shea vajat is, melyek mindegyike táplálja az ajkakat.

 

Sminkújdonságok arcra

Guerlain – Parure Gold folyékony alapozó

Guerlain - Parure Gold Folyékony Alapozó

Guerlain – Parure Gold folyékony alapozó

A Parure Gold alapozó új, tartósabb formulával jelentkezik,  mely egyesíti a 24 órás tartósságot és a 24 órás hidratációt. Aranypigment-tartalma visszaveri a fényt, és így természetes ragyogást kölcsönöz bőrünknek, mely felfedi bőrünk természetes szépségét a ráncok és barázdák hangsúlyozása nélkül.

Chanel – Ultra Le Teint Velvet alapozó

Chanel - Ultra Le Teint Velvet Alapozó

Chanel – Ultra Le Teint Velvet alapozó

Bársonyosan matt finisű alapozó, mely hosszan tartó, közepes fedést biztosít. Ultrakönnyű textúrájának köszönhetően természetes hatást nyújt, viselése kényelmes. Olajmentes formulájú, Perfect Light Control Complex összetevőjének köszönhetően elfedi a kisebb egyenetlenségeket, a pórusokat, és lágy, sima összképet eredményez.

Revolution – Matte Base alapozó

Revolution - Matte Base Alapozó

Revolution – Matte Base alapozó

Tökéletes választás azok számára, akiknek kifényesedésre hajlamos, tág pórusú az arcbőrük, illetve azoknak is, akik egyszerűen csak egész napon át tartó, matt arcbőrt szeretnének. Magas fedőképességű alapozó, mely nem nehezíti el a bőrt, miközben kellemes, selymes bőrérzetet hagy, és jelentősen csökkenti a pórusok láthatóságát. 7 árnyalatban kapható, praktikus, utazóbarát, tubusos kiszerelésben.

Essence – Hydrating + Perfecting Primer

Essence - Hydrating + Perfecting Primer

Essence – Hydrating + Perfecting Primer

A tartós és hibátlan sminkeléshez nyújt kényelmes alapot az Essence új primere, melyet SPF20-as fényvédelemmel láttak el. A sminkalap finomítja a pórusokat, előkészíti a bőrt az alapozóra, miközben könnyű textúrája kellemes érzést biztosít a bőrnek, nem nehezíti el azt. Az üveg flakonos, pipettás kiszerelése könnyű és kényelmes adagolást tesz lehetővé.

Inglot – HD Perfect Coverup alapozó 74

Inglot - HD Perfect Coverup Alapozó 74

Inglot – HD Perfect Coverup alapozó 74

Hipoallergén alapozó, mely hosszan tartó fedést biztosít, melynek köszönhetően elrejti a pigmentfoltokat és a bőr kisebb tökéletlenségeit. Egyenletesen eloszlatható, vékony rétegben is megfelelő fedést biztosít, maszkszerű hatás nélkül. Összetevőinek köszönhetően zsíros bőrre is megfelelő készítménynek számít.

Giorgio Armani – Luminous Silk Hydrating Primer

Giorgio Armani – Luminous Silk Hydrating Primer

Giorgio Armani – Luminous Silk Hydrating Primer

Hidratált és selymes bőrt, kellemes érzetet biztosítva képez megfelelő sminkalapot a Luminous Silk Hydrating Primer, mely ragyogóvá varázsolja a bőrt még a sminkelést megelőzően. A primer a díjnyertes Luminous Silk alapozó méltó társa, az ősz folyamán egy univerzális árnyalatban jelenik meg.

M.A.C. – Studio Fix Soft Matte Foundation Stick

M.A.C. - Studio Fix Soft Matte Foundation Stick

M.A.C. – Studio Fix Soft Matte Foundation Stick

Széles színskálával jelent meg a M.A.C új korrektora, mely stickes kiszerelésének köszönhetően kényelmesen használható bárhol. Többfunkciós termék, melynek segítségével eltüntethetjük a kisebb bőrhibákat anélkül, hogy a smink beleülne a pici ráncocskákba. Világosabb és sötétebb színekben is elérhető, így arcvonalaink kiemelésére, kontúrozásra is használhatjuk őket, miközben a szép, egyenletes bőrképről is gondoskodik.

Madhava – Idun Raps korrektortoll

Madhava - Idun Raps Korrektor Toll

Madhava – Idun Raps korrektortoll

A toll formájú, ecsetes kiszerelésű korrektort a szem alatti terület világosítására, valamint a foltok vagy egyéb bőrhibák elrejtésére egyaránt használhatjuk. Praktikus kiszerelésének köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük, és a nap során is bármikor előkaphatjuk, ha egy kis gyors korrigálásra van szükség. Sárgás árnyalatú, ami elsősorban a világos-közepes bőrszínre megfelelő. Az alapozó alatt és fölött egyaránt használhatjuk.

Avon – True Power Stay alapozó

Avon - True Power Stay Alapozó

Avon – True Power Stay alapozó

Az AVON új, folyékony alapozója egész nap tartó fedést és matt hatást ígér, hogy sminkünk a nap végén is friss és természetes legyen. Az alapozó könnyű formuláinak köszönhetően nem tömíti el pórusainkat, így bőrünk szabadon lélegezhet. 15 különböző árnyalatban érhető el.

Physicians Formula – The Healthy alapozó

Physicians Formula - The Healthy Alapozó

Physicians Formula – The Healthy alapozó

A Physicians Formula The Healthy alapozó egy hosszan tartó, könnyen építhető alapozókészítmény, mely lehetővé teszi, hogy viselése közben a bőr lélegezzen. Közepestől erős fedésig rétegezhető, egészséges, szatén fényt kölcsönöz az arcnak. Minden bőrtípussal kompatibilis, illatmentes formula, mely hialuronsavat, valamint A-, C- és E-vitaminokat is tartalmaz. Hipoallergén, nem mitesszerképző formulájú.