Shine

Modellnek állt Pierce Brosnan 18 éves fia

Paris Brosnan a Londoni Divathéten lépett a kifutóra.

Büszkén videózott az első sorból Pierce Brosnan a Fashion for Relief jótékonysági divatbemutatón, az esemény egyik sztármodellje ugyanis nem más, mint 18 éves fia, Paris volt. Brosnan és felesége, Keely Shaye Smith kisebbik fiának nem ez volt az első modellmunkája, láthattuk már a Dolce & Gabbana és a Balmain kifutóin is, nemrég pedig a GQ címlapján szerepelt. Parist azonban nem csak a modellkedés érdekli, testvéréhez, Dylanhez hasonlóan a filmkészítésbe is belekóstolt már, amikor dokumentumfilmet forgatott a Srí Lanka-i éhező gyerekekről.

„Elfordítod a fejed és már fel is nőttek! Az élet szépsége” – írta kommentként fotójához Pierce Brosnan, amelyen fiával látható a Naomi Campbell által szervezett, éves jótékonysági eseményen.

Pierce Brosnan Instagram-oldala csak úgy dagad a büszkeségtől, amit családja iránt érez. Rendre beszámol gyerekei eredményeiről, gratulál nekik, biztatja őket, Paris esetén például nemrég a ballagási ünnepségéről posztolt egy családi fotót, most pedig a kifutón filmezte fiát, amint Stella Maxwell topmodell társaságában egy Chrome Hearts szettet mutat be a nagyérdeműnek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top