Shine

Ezzel az olcsó balzsammal szépül Meghan hercegné

Barátainak is ezt az ápoló balzsamot adta ajándékba.

Szépségtrükköket ellesni mindenki szeret, pláne, ha valamelyik híresség árulja el, milyen arcápolótól feszes a bőre, melyik rúzs a kedvence vagy épp mitől oly selymes a haja. Mindezt már csak azzal lehet tetézni, ha az adott kozmetikumról kiderül, filléres olcsóság, olyan, amit tényleg bárki könnyedén beszerezhet.

Ilyen szépségtipp látott napvilágot Meghan hercegné esetén is, aki állítólag egy alig négyezer forintos univerzális balzsammal puhítja bőrét, mégpedig a Honest Beauty Magic Beauty Balmmal. A Jessica Alba színésznőből lett milliárdos vállalkozó szépségmárkája által forgalmazott készítmény igazi többfunkciós, sűrű bőrápoló, melyet ajkainkra, körömágyra, szárazabb bőrterületekre, mint könyökünk, vagy a jeges szél ellen orcánkra is tehetünk. Meghan hercegné olyannyira kedveli ezt a készítményt, hogy korábban már egy barátja babaváró bulijára is bekészítette a csomagba, amit ajándékként vitt.

A balzsam, amire Meghan hercegné esküszik: Honest Beauty Magic Beauty Balm

A természetes növényi olajokat, shea-vajat tartalmazó univerzális balzsamot néhány külföldi webshopból mi is könnyedén megrendelhetjük, de ennél egyszerűbben is beszerezhetünk egy mindenre jó bőrápolót, ami bármelyik táskába belefér. Adunk is rá öt tippet, hol találtok itthon hasonló készítményt.

Megnézem
Összes kép (5)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top