Shine

Különleges fotót ajánlott fel a világhírű divatfotós az ausztráliai tűzvész megfékezésének segítésére

Mario Testino divatfotós egy 2016-ban, Ausztráliában készített fotóját kínálta fel eladásra, hogy a befolyt pénzzel az ausztráliai erdő- és bozóttüzek megfékezését támogassa.

Mario Testino korunk egyik legismertebb divatfotósa, akivel a legnagyobb divatmagazinok és a leghíresebb divatházak dolgoznak együtt, a celebritások számára pedig igazi privilégium, ha ő készít róluk portré- vagy divatfotót. Egykor Testino volt Diana hercegnő kedvenc fotósa, akit azóta is szívesen felkér a brit királyi család, hogy a legfontosabb alkalmak hivatalos fotóit elkészítse. De nemcsak hírességeket kap lencsevégre: természetfotósként is elismert és számos portrésorozatot készített már, melyeken keresztül azt mutatta be, hogyan élnek a tőlünk nagyon különböző népek és kultúrák.

Hírnevét, most úgy döntött, a jó ügy szolgálatába állítja, és sok más hírességhez hasonlóan ő is pénzgyűjtésbe kezdett az ausztráliai erdőtüzek megfékezése érdekében. Ehhez egy 2016-os, Ausztráliában készített fotóját tette fel eladásra, melynek teljes bevételét a jótékony célra fordítja. A fotón egy koala látható, a képet limitált darabszámban, 500 dollárért bárki megvásárolhatja.

Instagram oldalán angolul és spanyolul is megosztotta a felhívást, melyhez hozzátette: „2016-ban lehetőségem volt Sydney-be látogatni, ahol nagyon megérintett az ország és népének vendégszeretete, kedvessége és szépsége. Szembesülve a szörnyű természeti csapásokkal, mindannyiunknak segítenie kell egymást, amilyen módon csak tehetjük.”

mario testino

Mario Testino divatfotós is adománygyűjtésbe fogott az ausztráliai erdőtüzek megfékezéséért (Fotó: Kevin Mazur / Getty Images for FENTY PUMA By Rihanna ))

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top