Sztárok

II. Erzsébet ezért viselt rózsaszínt Charlotte hercegnő keresztelőjén

Végre megjelentek a hivatalos fotók Charlotte hercegnő múlt vasárnapi keresztelőjéről. Azon felül, hogy Katalin hercegnő és családja ragyog rajtuk, egy protokollszakembernek valami más is feltűnt a képeken.

Csodálatos fotók árasztották el az internetet Katalin hercegnőről és családjáról. A királyi ház ugyanis végre közzétette a hivatalos fényképeket Charlotte hercegnő keresztelőjéről, amelyeket Mario Testino, Diana kedvenc fotósa készített. Mivel az ilyen fényképek történelmi jelentőségűek, így semmi sem véletlen rajtuk. Az egyik legfontosabb fotó az, amelyen az egész család szerepel, egy protokollszakember pedig a Daily Mailnek elmagyarázta, mit jelent a képen szereplők ruházata és elhelyezkedése.

II. Erzsébet ezért viselt rózsaszínt Charlott hercegnő keresztelőjén

Bár György herceg keresztelőjén Pippa Middleton állt a hátsó sor közepén, Charlotte hercegnő esetében Katalin hercegnő édesanyja foglalja el ezt a helyet. A szakember szerint azért szorult Pippa a szélre, mert ruhája színe túlzottan hasonlított Katalinéra, így a fotós nem szerette volna, ha egymás mögött szerepelnek.

Ám II. Erzsébet ruhaválasztása sem volt véletlen. A királynő azért viselt rózsaszínt, mert lányunokáját ünnepelték. Mi sem bizonyítja ez jobban, mint hogy György herceg keresztelőjén II. Erzsébet kékben volt. A szakember pedig egy érdekes hibára is felhívja a figyelmet. A protokoll szerint, amennyiben egy hölgy kalapot visel, kesztyűt is kell húznia hozzá, ennek a szabálynak pedig II. Erzsébeten kívül senki nem tett eleget.

A szakember külön felhívta a figyelmet a Middleton család “középosztálybeli” megjelenése. A Middleton család hölgy tagjainak fején nem kalap van. “El tudja valaki képzelni ezt a frizbit a királynő fején? Elég nevetségesen festene.”

Carole és Pippa Middleton bézs ruhája is biztonsági játszma a protokollszakember szerint. “Ez olyan, mint amikor egy tipikus középosztálybeli lakásba lép az ember, ahol minden bézs. Ez a szín nem bánt senkit, nem hivalkodó, de semmi különös.”

Camilla megjelenését azonban csak dicsérni tudta a szakember, aki szerint kiemelkedően jól mutat a képen, és egyszerűen vonzza a tekintet.

Akármit is diktál az etikett, mi imádjuk az összes friss fotót Charlotte hercegnő keresztelőjéről. György herceg ruhájáról már korábban mi is megírtuk, hogy szinte ugyanolyan, mint amit apja viselt 1984-ban, Harry herceg születésekor. Most pedig már azt is látjuk, mosolyát is édesapjától örökölte:

II. Erzsébet ezért viselt rózsaszínt Charlott hercegnő keresztelőjén

Katalin hercegnő így ragyog együtt kilenchetes kislányával:

II. Erzsébet ezért viselt rózsaszínt Charlott hercegnő keresztelőjén

Ez pedig egy különleges fénykép, melyen Katalin hercegnő családjának minden tagja szerepel:

II. Erzsébet ezért viselt rózsaszínt Charlott hercegnő keresztelőjén

György herceg keresztelőjéről készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top