Szabadidő

Tara Reid nem tanul

Tara Reid az utóbbi idõben jó néhány olyan filmben kapott szerepet, amely valamilyen egyetem falai között játszódik. A szõke bombázó lassacskán bennlakónak érezheti magát: otthonosabban mozog a tudás templomában, mint legtöbb kolléganõje.




De ez sem hozza meg a kedvét az iskolához.
– Tanulni egész biztosan nem szeretnék – nyilatkozta Tara Reid, miután A buliszervíz (Van Wilder’s Party Liaison, hazai bemutató: szeptember 5.) című vad vígjátékban ismét eljátszott egy eminens okoskát. – Semmi kedvem a leckeíráshoz, de jobb, ha mindenki tudja: amíg iskolába jártam, csupa jó jegyem volt.







Az Amerikai pite2 című filmben partnere Thomas Nicholas
A teljes igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy a 26 éves sztár nagyon keveset járt iskolába. Hatévesen vállalt először tévészerepet, és 16 éves volt, amikor egy tehetségkutató felfedezte, és először szerepet ajánlott neki. Az ügynök akkor sem az iskolapadban látta meg felfedezettjét: a szép Tara addigra már kimaradt a középiskolából, és épp egy bevásárlóközpontban egy asztal tetején táncolt és énekelt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top