Szabadidő

DiCaprio kitörhet a Titanic árnyékából

Sokan attól tartottak, hogy Leonardo DiCaprio soha nem tud megszabadulni eddigi leghíresebb karakterétõl, amelyet a híres elsüllyedt óceánjáróról szóló romantikus katasztrófafilmben formált meg.




Mostantól nem kell aggódni: Leo legújabb filmjében olyan frenetikus alakítást nyújt, hogy az előző figura immár békében nyugodhat az Atlanti-óceán jeges vizében. A Kapj el, ha tudsz című produkcióról van szó (bemutató: 2003. február 6.), amelyben Leo a világ leghíresebb szélhámosát formálja meg. Frank Abagnale, Jr. tizenévesen kezdte nagyívű csalói pályafutását, és éveken át az orránál fogva vezette az FBI-t.

A nyomozóhatóság azzal ismerte el Frank sikereit, hogy börtönbüntetése letöltése után felkérte tanácsadónak és az FBI Akadémia tanárának. „Leonardo DiCaprio játéka olyan pazar, hogy kinéz érte egy Oscar-jelölés – vélekedik Roger Friedman, a rettegett kritikus. – Szellemes és fanyar, mindenki imádni fogja!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top