Szabadidő

Carmen Electra

Electra, aki valószínûleg sokkal ismertebb fizikai adottságai, mint tehetsége révén, Tara Leigh Patrick néven született Ohioban.




A középiskolát otthagyta, énekesi karrier reményében. Prince kiadójánál megjelent albuma azonban nem sok sikert hozott, így irányt változtatott. Első Playboy-beli fellépésével nagyot dobott, ugyanis az MTV állást ajánlott neki, egy játék vezetését bízták rá 1996-ban. A show egy év múlva véget ért, de ekkor se maradt munka nélkül, felkeresték a Baywatch producerei, ahol két évet töltött. Kisebb szerepeket kapott pl. a Goodburgerben, nagyobbakat pedig a Starfuckerben és a Starstruckban. A címlapokra mégis inkább Dennis Rodmannel kötött kurta-furcsa házassága révén került.

Az állítólag részegen, Las Vegasban kötött frigynek hamar vége szakadt. Legutóbb a Horrorra akadva című 2000-s film elején láthattuk, egy kicsit saját magát is kiparodizálva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top