Szabadidő

Sandler-Nicholson: a nyerõ páros

Adam Sandler-nél és Jack Nicholson-nál különbözõbb színészeket nehezen lehetne találni. De talán épp ezért történhetett, hogy elsõ közös filmjük – úgy látszik – mindennél jobb, amit külön-külön készítettek.




A Ki nevel a végén? című vígjáték premierje után nemcsak azonnal a mozis toplista első helyére került, hanem az év eddigi legnagyobb sikerét is produkálta. 44.5 millió dollárért váltottak rá jegyet: és ez több, mint a toplista következő kilenc helyén álló filmek bevételének összege, és több, mint két főszereplője eddigi bármelyik filmjének első heti eredménye.





A vígjátékban Adam Sandler a világ legártatlanabb emberét játssza, akit sorozatos félreértések után a bíróság egy dühkontroll-terápiára kötelez. A terápiát Jack Nicholson pszichológus vezeti, aki saját maga sokkal inkább rászorulna a kezelésre.
A filmet a gyártó stúdió eredetileg a szupersikerek szokásos idején, júniusban tervezte bemutatni, de aztán a tesztvetítések lelkes visszhangján felbátorodva, a kockázatosabb tavaszi premier mellett döntöttek. És igazuk volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top