Szabadidő

Lara Croft, a környezetvédõ

Angelina Jolie igazán mozgalmas életet él: Londonba költözött kisfiával, a Kambodzsából örökbe fogadott Maddoxszal, és miközben iskolát keres a gyermeknek, környezetvédõi hírnevének öregbítésén fáradozik.




Az első Tomb Raider-film forgatásán ugyanis annyira beleszeretett Kambodzsába, hogy elhatározta: nem csekély vagyonával és nemzetközi tekintélyével segíteni fogja az ottani természet és az emberek életkörülményeinek javítását. Szerződést kötött a kambodzsai hatóságokkal, hogy 15 év alatt ötmillió dollárt utal át jótékony célra. Az első 350 000 dolláros tétel már meg is érkezett az illetékes jótékonysági intézmény számlájára. A pénzt egy több mint 20 000 hektáros észak-nyugat kambodzsai őserdő védelmére fordítják, amely öt éve még a vörös khmerek kezén volt. Angelina Jolie-t legközelebb a következő Tomb Raider-filmben láthatjuk 2003. szeptember 11-től (Lara Croft: Tomb Raider – Az élet bölcsője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top