Szabadidő

Tizenkét íz három dobozba rejtve

Szereted a finom gyümölcsízû italokat? Akár melegen, akár hidegen innád, az igazi megoldás a PICKWICK Variációk gyümölcsízûtea-sorozata, ami most új taggal bõvült.

A legjobb pedig az, hogy elég három doboz teát megvenned, és tizenkét különböző gyümölcsízből választhatsz. Biztosan te is ismered már azokat a PICKWICK Variációs dobozokat, amiben tasakokba zárva lapulnak a filterek, amelyek igazi gyümölcsdarabokat is tartalmazva a valódi gyümölcsízeket rejtik magukban.
A tasakoknak köszönhetően a különféle ízű és illatú teák nem veszik át egymás aromáját. Innen pedig már csak egy kis lépés volt az a nagyszerű ötlet, hogy egy dobozba akár négyfajta íz is bekerülhet, melyek közül hangulatod szerint azt választod, amelyiket szeretnéd.





Korábbról már ismerhetted a Variációs dobozok két változatát is! Most ráadásul itt egy harmadik! Ezzel az új narancsszínű Variációk teával a PICKWICK sok rajongó kérésének tett eleget, hiszen a nagyon kedvelt sárgabarack, sárgadinnye, málna és alma ízeket tette elérhetővé. Mióta ezek eltűntek a polcokról, sokan hiányolták őket. Az új narancssárga PICKWICK Variációk tea mind a négy kedvencet tartalmazza. 

Az új PICKWICK tea megjelenésével együtt új ruhát kapott a másik két Variációs doboz is, amelyek még szintén nagyon népszerűek.








Kattints a képre!

Mit is rejt a csomagolás?


Fekete Variációk: erdeigyümölcs, meggy, eper, trópusigyümölcs


Kék Variációk: feketeribizli, citrom, narancs, őszibarack

Narancssárga Variációk: sárgabarack, sárgadinnye, alma, málna


Itt az alkalom, hogy feldobd a nyaradat a PICKWICK finom gyümölcsízű teáival. Idd jegesen, hogy hűsítsen a melegben, vagy melegen, ha épp erre vágysz! Mindkét formájában ízleni fog. Ezt garantáljuk!

Legyen neked a legnagyobb teagyűjteményed: játssz velünk és gyűjtsd be mindhárom Variációs dobozt a PICKWICK teától, és nyerd meg a PICKWICK ráadás ajándékát, egy 3 in 1 teaszettet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top