Szabadidő

Mekkora a divat IQ-d?

Avagy kitalálod-e, melyik szürke pulóver kerül 200 dollárral többe? Online vásárlási tanácsadó oldal nőknek, meglepetés a poggyászkiadásnál, modern kalandkeresés és egyéb érdekességek heti webes ajánlónkban.

1. Cipőt a cipőboltból? Az tegnap volt: az elektronikus kereskedelem feljövőben van itthon is. De ki igazít útba a keresett ruha vagy kiegészítő után kutatva? A SheFinds oldalon a „shopping guide”-nak köszönhetően nemcsak hatékonyan kereshetünk egy bizonyos típusú ruhadarabra, hanem egy ízlésteszttel le is éghetünk saját magunk előtt. Mi például nem találtuk ki, melyik ronda szürke pulóver ér kétszázötven dollárral többet, hát ti?
www.shefinds.com »

Melyiket tippeled a drágábbnak? Ezt?
Melyiket tippeled a drágábbnak?
Ezt?
Vagy ezt?
Vagy inkább ez a pulóver
lehet a drágább?


SheFinds oldalon ízlésteszttel is találkozunk
A SheFinds oldalán ízlésteszttel is találkozunk

2. Imádjuk az olyan vírusmarketinges videókat, amelyek jó kedvre derítik az embereket. Tudjuk, hogy az alábbi film csak egy spanyol légitársaság reklámja, de az utasok örömét jó nézegetni…

3. Mi az, ami boldogít? Tudósok szerint nem a pénz, hanem ha új élményekkel és ismeretekkel gazdagodhatunk. Talán ez is vezérli Matt Danzicót, a BBC News újságíróját, aki szabadidejében különös kísérleteknek veti alá magát egy webprojekt keretében. A „Time Hack” oldalon beszámol furcsa kalandjairól, például egy hajléktalannal elköltött vacsoráról, lufikba rejtett és világnak eresztett levelekről, az úttestre való lefekvésről, egy bokszoló kihívásáról. A cél: megvizsgálni, hogyan változik az időérzékelése a tevékenységektől függően.

The Time Hack
The Time Hack – Hajléktalannal elköltött vacsora beszámolója

 

A The Time Hack videóit is nézd meg. Katt a képre!
A The Time Hack videóit is nézd meg! Katt a képre!

4. Milyen jó lenne, ha tudhatnánk, kik rejtőznek az itt bemutatott blogok mögött! Szívesen képzeljük el őket olyan szépnek és elmélyültnek, mint ahogy az amerikai Gabriela Herman ábrázolja képein kedvenc bloggereit.

Ilyen lehet vajon egy gasztroblogger?
Ilyen lehet vajon egy gasztroblogger?
Katt a képre, és nézd meg a többit is!
És ilyen egy fotós blogger...
És ilyen egy fotós blogger? Nézd meg
a többit is! Katt a képre!

5. Az Esküdj! blognak köszönhetően már korábban is ismertük a virágkötő Szigeti Zsófi szép munkáit, most azt is felfedeztük, hogy blogot is vezet, mi másról, mint virágokról…

6. Ausztria a magyarok egyik kedvelt úti célja, nemcsak a síszezonban. A www.sihotelek.hu átlátható, rendezett utazási oldal most segít kiigazodni az alpesi szállásajánlatok, síterepek és fürdőhelyek között.

Síhotelek
Síhotelek

 

Mekkora a divat IQ-d?Házasodj meg, meg fogod bánni 
…ne házasodj meg, azt is meg fogod bánni, írja a filozófus. Nem kevésbé idegtépő a sok vagy-vagy a meghívók, a ruha, a zene és a többi esküvői kellék kiválasztásakor. A legjobb esküvői weboldalak. »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top