Szabadidő

Fél perces meló a világhírért

Fél perc. Mindössze ennyi kell, hogy több mint 60 ország zenerajongó közönsége és a szakma nagyjai megismerjenek és elismerjenek.
Fél perces meló a világhírért

Mekkora a divat IQ-d? »

Az AVON Voices globális tehetségkutatója nemcsak lehetőséget biztosít a nőknek, hogy a zene közös nyelvén kifejezzék gondolataikat, érzéseiket és tehetségüket, hanem a legígéretesebb jelentkezőket elindítja a világhír felé vezető úton.

Ez az út pedig egyszerűbb, mint azt elsőre gondolnánk. Az AVON Voices hivatalos oldalára ugyanis bárki feltöltheti 30 másodperces hanganyagát, mindössze egy dalt kell kiválasztani a weboldalon szereplő listáról, annak előadását megörökíteni, és a videót beküldeni 2011. február 13-ig az AvonVoices.com oldalra. Az énekes tehetségek mellett dalszerzők jelentkezését is várja a világhírű zsűri, többek között Fergie, Diane Warren és Natasha Bedingfield, akik a közönséggel együtt választják ki a továbbjutókat.

Fergie várja a jövő sztárjait
Fergie várja a jövő sztárjait

A 200 továbbjutó egy fantasztikus utazás alatt professzionális zenei képzésen vehet részt Hongkong, Hollywood, Rio de Janeiro és New York legjobb stúdióiban.

A legtehetségesebb tíz pedig rögtön lemezre kerül, hiszen ők fogják énekelni a nők elleni erőszakkal szemben fellépő AVON-kampány hivatalos dalát. Ráadásul nem is akármilyen társaságban. A Golden Globe-díjas Diane Warren szerzeményét az AVON Voices tehetségei az ismert és méltán világhírű zsűritagokkal közösen adják elő először az AVON őszi díjátadó gáláján New Yorkban.

A nagyszabású rendezvényre már árusítják a belépőket, melynek árából a kozmetikai cég alapítványa a nők elleni erőszakkal szembeni küzdelmet támogatja.

Innen pedig már csak pár lépés egy saját album és a világhír. Az álom és a valóság között pedig egy fél perces videó és néhány kattintás áll. Megéri belevágni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top