Szabadidő

Nem akarunk lopni!

Petíció a legális online filmnézésért. Valentin-napi torta, bútorkatalógus színek szerint és az ország egyik legjobb stylistjának blogja heti webes ajánlónkban.
Nem akarunk lopni!

A legbűbájosabb reklám »

1. Magyarországon népsport a torrentezés, amelynek oka azonban nem a lopós természetünkben keresendő, hanem a lehetőségek hiányában. Mi szívesen fizetnénk, ha tisztességes keretek között, egyszerűen, kedvező áron  tölthetnénk le filmeket. Egy internetes megmozdulás megfogalmazta saját, felhasználóbarát kritériumait az árképzésre, választható nyelvekre, megjelenési és területi kötöttségekre valamint jogokra vonatkozólag. A petíciót Facebook– vagy Twitter felhasználók írhatják alá.
www.dontmakemesteal.com »

2. Magyarország legbefolyásosabb stylistja eredetileg művészettörténész. Tóth Ali (és munkatársa, Virág Anikó) a “The Room” magazinban megjelent munkái megtekinthetők az alábbi blogban.

Nézd meg a többi fantasztikus fotót!
Nézd meg a többi fantasztikus fotót! Kattints a képre!

3.  A legszebb Valentin-napi tortát az “I am baker” nevű blogon találtunk. Ennek a szíves tortának az elkészítése ugyan igényel némi kézügyességet, de szerencsére részletes leírást és képeket is mellékeltek hozzá. Hozzánk hasonló kezdők inkább a fehér csokis tunkolóssal próbálkozzanak.

Szíves torta recepttel, képekkel
Szíves torta receptje fázis fotókkal.
Képre katt!
Fehér csokis tunkolós receptje fotókkal
Fehér csokis tunkolós receptje fotókkal.
Képre katt!


4. 
Két végzős tervezőgrafikus diák szép és hasznos katalógust fejlesztett ki az ismert svéd bútoráruháznak. A látványos spektrum terve alapján nem funkciók, hanem színek szerint lehetne bútort keresni.

Nem akarunk lopni!

5. A kézzel festett cégtáblák egyik rajongója okulásul és inspiráció gyanánt összegyűjtötte a legjobb példákat több földrészről. Az európai üzletek között van ír, francia és román is…

Nem akarunk lopni!

6. A letölthető önéletrajz minták mellett hasznos ellenőrző tesztet is találhatunk a Profession.hu oldalon. Mielőtt elküldenénk álláspályázatunkat, érdemes végigfutni az ellenőrző kérdéseken.
www.profession.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top