Szabadidő

Nedves napok jönnek

Lesd meg Lukács kulisszatitkait, hajózz a Velence-tavon, tudj meg többet a budapesti ivóvíz-ellátásról. A víz világnapja van. Vizes programok mára és hétvégére.
Ma irány a fürdőkbe! A víz világnapján számos programmal várnakFürdőzés ruha nélkül

Széchenyi Fürdő:
A Szecskában háromnapos programsorozatot rendeznek, így aki esetleg ma nem ér rá ellátogatni a városligeti fürdőbe, az még holnap vagy csütörtökön is arra veheti az irányt. Ma különböző előadásokkal, orvosi tanácsadással várják a látogatókat. A szerda a sport napja, míg a csütörtök a kultúráé. E napon a fürdőben fellép többek között Palya Bea, Ágnes és a Pátkai Rozina – Tóth Mátyás, bossa novát játszó duó is. Este 10-től éjszakai fürdőzés kezdődik. A programok nagy része ingyenes, a fürdőhasználatért fizetni kell.

Ma irány a fürdőkbe! A víz világnapján számos programmal várnakLukács Fürdő:
A Lukácsban tárlatvezetést tartanak, amelyen a fürdő nagyközönség elől elzárt területeit mutatják meg. A séta folyamán bemutatják a gépházat, a kutakat és a Malom-tóhoz is elvisz a „túra”. A programok kezdésének időpontja: 11, 14 és 17 óra.

Fővárosi Vízművek nyílt nap
Ma 10 és 16 óra között a Vízművek megnyitja a XII. kerületben található Gruber József-medence kapuit a nagyközönség előtt. Aki idelátogat, bepillantást nyerhet a fővárosi ivóvíz-szolgáltatás működésébe.

Szombaton hajózz! – Agárd:
Szombaton az agárdi hajóállomásról szerveznek ingyenes sétahajózást. A Nadap hajó egyórás utakra indul 11, 13 és 15 órakor. A kirándulás alatt a Velencei-tó élővilágáról mesélnek a szervezők.

Szikvízrelikviák, míves palackok kiállítása – Pécs
Szikvíztörténeti relikviákból nyílik tárlat ma a pécsi Tudásközpontban. Az április 5-ig nyitva tartó kiállítást a szervezők egyedinek szeretnék, ezért felhívást tettek közzé, hogy nézzen mindenki körül otthon a padláson, a pincében, ássák elő a kamrából a régi szifont, és adják kölcsön erre a két hétre.

 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top