Szabadidő

Férfiak, pasik, fiúk

Valljuk be: hol szeretjük, hol gyűlöljük őket, de igazából nem tudunk élni nélkülük. Öt dal a férfiakról...
                                                         Janet Jackson: Nasty Boys

A báty, Michael Jackson zeneileg sokkal sikeresebb húgánál, de azért Janetnek is volt egy-két olyan slágere, amelyet máig szívesen hallgatunk. Köztük van a Nasty Boys is. 

 

 
 

 

                                                 Salt’n’Pepa feat. En Vogue: Whatta Man

A Salt’n’Pepa és az En Vogue óriási slágere 1994-ből. A Salt’n Pepának ismert slágere még a Shoop, Let’s talk about sex illetve a Push it. Az En Vogue nevéhez a legtöbben a Free Your Mindot kötik.

 
 

 

 

                                                 Fenyvesi Gabi – Ádám, hol vagy?

Az igazi retro, amit még ma is szeretünk. Hányszor fordultak meg már a fejünkben nekünk a dalban felvetett gondolatok? Ádám neve szabadon behelyettesíthető Bélára, Gézára, Krisztiánra, Áronra és még sorolhatnánk… A dalt Fenyvesi Gabi az 1967-es Táncdalfesztiválon énekelte. 

 

 

 

                                                      Modern Talking: Brother Louie

Hogy azért a férfi előadók se maradjanak ki a körből, ráadásul a Modern Talking a retro-visszaemlékezésekből szintén kihagyhatatlan. 

 

 

 

 

                                                     Vanessa Paradis: Be My Baby

Johnny Depp párja egykor az énekesnői karrierrel próbálkozott, bár nem igazán ért el átütő sikereket. Ezt az egy számot talán mindenki ismeri tőle. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top