Szabadidő

Megvan Harry Potter utódja

Júliusban a mozivásznon is véget érnek Harry Potter kalandjai. A sorozat nem kevés bevételt hozott a készítő Warner Brosnak, így a vállalatnak utánpótlást kellett keresnie. Úgy tűnik, mostanra meg is találták.
Megvan Harry Potter utódjaA film vagy a könyv legyen előbb?

Az utód az Empire Online információi szerint egy Oscar Pill nevű tizenéves fiú lesz, aki noha nem varázsló, azonban képes más emberek testébe belebújni. És ezzel megkezdődik egy öt világon átívelő harca, amelyet azért folytat, hogy elpusztítsa a gyilkos betegségeket és fertőzéseket.

A témán rögtön nem csodálkozunk, ha tudjuk, hogy a The Adventures of Oscar Pill nevű sorozat írója a francia Eli Anderson, aki nem csupán író, hanem orvos is. Ami Oscarban és Harryben közös az az, hogy mindkét fiú elvesztette egy vagy több családtagját. Oscar édesapja rejtélyes körülmények között hunyt el. A sorozat első kötetét 2009-ben adták ki, Anderson 5 részesre írta a történetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top