Szabadidő

Pornó 3D-ben – 18 éven felülieknek!

Nézel pornófilmet? Moziba elmennél pornót nézni? És ahhoz mit szólnál, ha az Avatar helyett szexet kapnál az arcodba 3D-ben a moziban? Hongkongban bemutatták a világ első 3D-s pornófilmjét. Te megnéznéd?
Bemutatták a világ első 3D-s pornófilmjétLeszbikusok is lehetnek jó szülők

Némi orgia, számos szexjelenet – ezt kapták azok a hongkongi nézők, akik tegnap ott voltak a világ első 3D-s pornófilmjének premier napi vetítésein. Az alkotás bemutatóját telt ház fogadta, a különböző társadalmi rétegek – például irodai munkások, nyugdíjasok, diákok – képviselőiből álló közönség tagjai hajlandóak voltak beállni a kígyózó sorokba azért, hogy már az első nap beülhessenek a nézőtérre.

Az AFP tájékoztatása szerint a 3-D Sex and Zen: Extreme Ectasy nevű film alapja egy klasszikus kínai erotikus irodalmi mű. A történet főszereplője egy fiatal férfi, miután barátságot köt egy herceggel, megismerheti a Ming-dinasztia tagjainak szexuálisan gyarló világát. 

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az alkotás nézői között számos nő is volt, akik egyáltalán nem jöttek zavarba a mű jeleneteitől. Többen úgy nyilatkoztak: normál esetben nem igazán járnak moziba, de ezt az erotikus alkotást kihagyhatatlannak tartották. 

A Wall Street Journal beszámolója szerint a hétvégi jegyek már egy héttel korábban, online foglalással majdnem mind előre elkeltek. Az utazási irodák elkezdtek hétvégi mozitúrákat szervezni Hongkongba és Tajvanra Kínának azon részeiről, ahol a szigorú cenzúraszabályok miatt biztos nem vetítik majd a filmet. Az alkotás producere úgy nyilatkozott: a film iránt Amerikából és Európából is érdeklődnek a forgalmazók. 

A Yahoo!News szerint nem ez lesz az egyetlen 3D-s szexfilm: az olasz rendező, Tinto Brass az 1979-es Caligulából tervez 3D-s remake-t készíteni, míg a Hustler az Avatar pornóváltozatát készítené el.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top