Szabadidő

Elmoshatja az eső a királyi lagzit

Hideg szél és zivatar várható Londonban április 29-én, Vilmos herceg és Kate Middleton kézfogóján. Reméljük, az előrejelzés ezúttal valótlannak bizonyul.

 

Leszajházták Kate Middletont

Előfordulhat, hogy Kate-nek pénteken esernyőre lesz szüksége, ha a jelenlegi előrejelzések beigazolódnak. Felröppent ugyanis a hír, amitől egy ország retteg: a királyi esküvő napjára lehűlést jósolnak, a legfrissebb előrejelzések szerint zivatarok várhatók.

Nemrég a szakemberek napsütéses idővel biztattak mindenkit, a legújabb hírek szerint azonban a több százezer bámészkodót eláztathatja majd az áprilisi eső. Ha esik, az ifjú pár a tömegek legnagyobb bánatára zárt hintón vonul majd vissza a palotába, az eredetileg tervezett nyitott kocsi helyett. Az időjósok szerint jelenleg elég nagy az esélye annak, hogy az esküvő napján a sokéves átlag alatt marad a hőmérséklet, és erős zivatarokra is számítani kell. Szerintük az előrejelzés pontossága az idő előrehaladtával egyre nagyobb lesz, de az már most biztos, hogy nem lesz olyan jó idő, mint amilyen a húsvéti hétvégén volt.

Az külön elkeserítő, hogy a hideg és az eső leginkább a délkeleti országrészre lesz jellemző, miközben Anglia legnagyobb területén napsütésre lehet számítani. Sajnos Bucklebury, Kate szüleinek otthona szintén a kedvezőtlen időjárású zónában található, így az oda tervezett szabadtéri teázást, amelyen több százan vennének részt, szintén elmoshatja az áprilisi zápor.

Pénteken a Nők Lapja Cafén percről percre követheted majd a királyi esküvő minden történését!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top