Szabadidő

Életre kelnek a bábok a Tháliában

Május 12–15. között a Thália Színház stúdióiban a báboké lesz a főszerep. A színészek délelőtt a kicsiket szórakoztatják, este pedig a felnőttek tehetik ki magukat elgondolkodtató impulzusoknak.
 
 5 színdarab, amit érdemes megnézned

Az Európai Szabadúszó Művészek Egyesülete, az ESZME, melynek fő célja az olyan művészek támogatása, akik nem feltétlenül az anyagilag legjobban megtérülő műfajokban utaznak, bábszínházfesztivált rendez a hétvégén.

Az előadás-sorozat során négy nap alatt 22 előadást tekinthetünk meg, többek között vidéki társulatok vendégjátékait is. 13-án délután az örök klasszikust, a János vitézt játsszák, vasárnap délelőtt és délután pedig a Bollár Kótyag és Mámori Nellike nagy találkozása című előadás lesz látható, mely arról szól, hogy hogyan lesz egy cirkuszi akrobatából bohóc, amikor kiöregedik az eredeti szakmájából.

Az előadások mellett más színes programok is lesznek: ha a gyerekek még túl kicsik ahhoz, hogy végigüljenek egy előadást, játszóházba és közönségtalálkozókra is vihetjük őket. A jegyek 1200 és 1500 forintba kerülnek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top