Szabadidő

Doktor House nem rendel többé

A most futó nyolcadik évad után egy időre teljesen visszavonul a tévézéstől kedvenc dokink.

Doktor House nem rendel többéKiszáll a Doktor House-ból a főszerepet játszó Hugh Laurie, a gyűrött arcú orvos a most futó nyolcadik évad után eltűnik a képernyőről. Nem csak erről a sorozatról mond le a brit színész, más tévés szerepet sem akar vállalni mostanában.

„Nagyon elkényeztettek Amerikában – nyilatkozta a Daily Record című skót lapnak. Nem hiszem, hogy megtalál még egy ilyen jó szerep. Így is hihetetlenül szerencsésnek érzem magam.”

Bár kamera elé nem állna, a tévézéssel még kacérkodik, csak inkább rendezne, írna vagy producerkedne. Filmes szerepekben azért még láthatjuk, emellett idén Let Them Talk címmel egy bluesalbuma is megjelent, és a párizsi koncertje hatalmas siker volt. „Ha a kiadók érdeklődnek, szívesen nekiállok a második albumnak” – tette hozzá a színész, akinek a zenélés sokat segít a depressziója elleni küzdelemben.

Hugh Laurie a 2004 óta futó Doktor House-ért két Golden Globe-díjat és hat Emmy-jelölést kapott. A sorozat fénykorában több mint nyolcvanmillióan követték az epizódokat, így a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült mint a legnézettebb tévés férfi főszereplő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top