Szabadidő

Fény derül a Barátok közt és a Jóban rosszban titkaira

Vajon megsérül valaki a Mátyás király téri tűzben? Mi történik a csillagkúti klinikán, amiért ki kell hívni a katasztrófavédelmet? A nyári szünet után visszatérő sorozatokkal indul az őszi tévés szezon.

A cég

Fény derül a Barátok közt és a Jóban rosszban titkaira

TV2, augusztus 20., 22:45
Ha még nem láttad:
Mitch McDeere (Tom Cruise) az élet császára. Hiába jött szegény családból, az egyetemi eredményei annyira meggyőzőek, hogy sorban állnak előtte az ügyvédi irodák a jobbnál jobb állásajánlatokkal. Persze Mitch nem a Pázmány jogi karán, hanem a Harvardon végzett, azonban még ez sem jelent garanciát a szimpatikus főnökségre. Az új, busásan fizető munkaadóról ugyanis gyorsan kiderül, hogy a maffia pénzét mossa tisztára, és ez egy olyan állás, ahová belépni ugyan lehet, de kilépni onnan csak fekve, hullazsákban lehetséges… Izgalmas jogi thriller John Grisham tollából.
Miért nézd meg?
Ha rákattantál az AXN-en futó, azonos című sorozatra, de nem érted az előzményeket, ebben a filmben mindenre fény derül. Maximum arra nem, hogyan változott Tom Cruise Josh Lucasszá?
Figyeld!
Tippek-trükkök, hogyan beszélhetsz meg fontos dolgokat titokban úgy, hogy közben a lakásodat lehallgatják.

Barátok közt – Jóban Rosszban

Fény derül a Barátok közt és a Jóban rosszban titkaira

RTL Klub/TV2, augusztus 21., 20:20/20:35
Mit várhatunk?
Fény derül a nyári titkokra, melyek miatt egy ország nem tudott aludni másfél hónapon át. Zsófi teljesíti Miklós megdöbbentő kérését? Vajon mi fertőzte meg a nővért Csillagkúton? Hová fejlődik Ádám és Kinga kapcsolata? Pongrácz Pétert tényleg zombik akarják felfalni, mint ahogy az előzetes sejteti? Annyira izgulunk, hogy lerágjuk mind a tíz körmünket.
Miért nézd meg?
Egy szappanopera-függő számára egy másfél hónapos szünet a kedvenc sorozatában szinte elvonási tünetekkel jár, nekik pedig nem kérdés, hogy nézni kell. A többieknek úgyis hiába mondjuk.
Figyeld!
Vajon tényleg westernes lesz a Barátok közt, és zombihorrorrá változik a Jóban Rosszban, ahogy azt az előzeteseik sejtetik?

Alpha Dog

Fény derül a Barátok közt és a Jóban rosszban titkaira

VIASAT3, augusztus 22., 21:20
Ha még nem láttad:
Jesse James Hollywood igaz története, akit Los Angeles-i drogdílerként az a megtiszteltetés ért, hogy a legfiatalabbként kerülhetett rá az FBI top 10-es körözött listájára. Ehhez az vezetett, hogy egy tartozás behajtása fejében elrabolta és kivégezte egyik üzletfele kiskorú öccsét. A film azt meséli el, hogyan történt ez a nem mindennapi eset, és mindezt egészen rendkívüli szereposztással teszi. A forgatás idején nem voltak ismert nevek, mégis olyan arcokat láthatunk itt viszont, mint Amanda Seyfried, Olivia Wilde vagy Amber Heard, és Justin Timberlake-nek is ez volt az egyik első szárnypróbálgatása színészként. Az meg csak a bónusz, hogy maffiózó apukaszerepben megkapjuk Bruce Willist is.
Miért nézd meg?
A film fantasztikus betekintést nyújt a Los Angeles-i fiatalok rémisztően üres életébe, ahol gazdag gyerekek sokszor csak unalomból válnak bűnözővé.
Figyeld!
Megdöbbentő látni, hogy tinédzserként hogyan képes az ember mosolyogva, tudatlanul sétálni a saját végzetébe úgy, hogy közben az előjelek egészen nyilvánvalók.

Alfie

Fény derül a Barátok közt és a Jóban rosszban titkaira

TV2, augusztus 23., 21:30
Ha még nem láttad:
Akadnak pasik, akik valósággal be vannak oltva hosszabb távú kapcsolatok ellen. Még ha a szívük mélyén néha vágynak is rá, huzamosabb ideig egyszerűen képtelen a hűségre, és ágyról ágyra, szoknyáról szoknyára járnak. Ilyen arc a limuzinsofőr Alfie (Jude Law) is, aki folyamatosan több vasat tart a tűzben. A film az életének azt a periódusát mutatja be, amikor ő is vágyakozni kezd a szerelem után, de rájön, hogy az ő életmódjával ezt nem találhatja meg. Stílusos, szomorkásan vidám alkotás a férfilélek titkairól, amiből többet tudhatunk meg a pasikról, mint bármelyik „Tudd meg, mi jár a pasid agyában” cikkből.
Miért nézd meg?
Hát ellen lehet állni Jude Law sármjának?
Figyeld!
Ha láttad Michael Caine főszereplésével az 1964-es Alfie-t, a két film és a két főszereplő közti különbség világosan megmutatja, mennyit változott a világ két évtized alatt, és milyenek voltak az akkori alfahímek a mostaniakhoz képest.

Gyönyörű mocsokságok

Fény derül a Barátok közt és a Jóban rosszban titkaira

STORY4, augusztus 25., 22:30
Ha még nem láttad:
Audrey Tautou, mint szomorú szemű török illegális vendégmunkás? Igen, ebben a filmben még ez is lehetséges. A film főszereplője ő, valamint egy nigériai srác (Chiwetel Ejiofor). Kettejüket az köti össze, hogy mindketten törvénytelenül dolgoznak egy londoni hotelben. Ez még rendben is lenne, de az már inkább tartozik a gázos kategóriába, hogy egy nap egy emberi szívet találnak a szálloda egyik szobájának mosdójában. Illegális vendégmunkásként nem fordulhatnak a rendőrséghez, viszont ki akarják deríteni, mi is folyik a munkahelyükön valójában…
Miért nézd meg?
Vigyázat! A film után mindenki kétszer is meggondolja, hogy elmegy-e külföldi szállodákba szobalányként, takarítónőként netán pincérnőként dolgozni…
Figyeld!
Bár kriminek álcázzák, a Gyönyörű mocsokságok valójában nagyszerű tablóként mutatja be az angliai illegális bevándorlók sanyarú helyzetét.

Újabb világsztárok, akik imádják a magyarokat
Férjhez ment a Barátok közt sztárja
Távozik a Jóban Rosszban csúnya lánya?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top