Szabadidő

Hoppá! Mestercsere a The Voice-ban

Az ausztrál The Voice-ban Ricky Martin váltja Keith Urbant.

Hoppá! Mester csere a The Voice-banA hírt hivatalosan is bejelentették a műsor készítői, így Nicole Kidman férje, Keith Urban nem vállal több szereplést a The Voice tehetségkutató ausztrál verziójában. Helyére a jelenleg színházban játszó popsztár, Ricky Martin érkezik. „Ő egy karizmatikus figura, remek énekes-színész és táncos. Igazi világsztár, akire ennek a műsornak szüksége van” – nyilatkozták a  készítők. Ricky Martin egyelőre még nem nyilatkozott az ügyben, de a Twitteren az alábbi üzenetet tette közzé: „Ausztrália. Nagyon boldog vagyok, hogy hamarosan visszatérhetek hozzátok. Béke!”
Ricky Martin január 26-án szerepel utoljára az Evitában a Broadwayn, ezután már a hírek szerint gőzerővel készül az énekes tehetségkutatóra.

Az Egyesült Államokban szeptemberben jelentették be, hogy három évad után lecserélnek két mestert az ottani Voice-ban, annak ellenére, hogy nézettségben verik az X-Faktort. Jövőre már csak a Maroon5 frontembere, Adam Levine, és a countryénekes Blake Shelton marad a Voice zsűrijében. Christina Aguilera és Cee-Lo Green viszont távozik. Helyükre egy másik szőkeség, Shakira, és a rapper Usher érkezik.

keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top