Szabadidő

Robert Downey Jr. szenvedélyesen csókol – videó

Fantasztikusan énekel, a rajongók kedvéért Gangnam Style-t táncol, és ötévesen annyira cuki volt, hogy még a legkeményebb szíveket is megolvasztotta. Íme egy csokornyi Robert Downey Jr.-videó, amit látnod kell!

Már ötévesen szerepelt

Downey Jr. már ötévesen feltűnt édesapja Pound című fantasyfilmjében, és ahogy ezen a felvételen látszik, még korántsem mozgott annyira otthonosan a kamerák előtt, mint később, viszont elképesztően cuki volt.

Sosem választották meg a világ legszexisebb pasijának

A People magazin évről évre megválasztja a világ legszexisebb fickóját, és bár Downey Jr.-ról mindig esélyesként beszélnek, eddig egyszer sem kapta ő a címet. Videónk bizonyítja, hogy a People-nél mekkora tévedésben élnek.

Pofátlanul jól csókol

A fenti fotó-összeállítást még egy filmjeiből vett jelenetválogatással is megfejeljük, ahol emberünk olyan szenvedélyesen csókolja gyönyörű színészpartnereit (Amanda Peet, Marisa Tomei, Heather Graham, Michelle Monaghan…), mintha nem is filmforgatásról lenne szó.

Fantasztikusan énekel és zongorázik

Ha nem Downey Jr. lenne a világ legmenőbb filmsztárja jelenleg, bármikor felcsaphatna énekesnek is, és ott is sztárrá válna. Fantasztikus hangját számos film zenéjénél használta már, de érdekes módon 2005 óta egyszer sem fakadt dalra. Ez a dalt Az éneklő detektív című, kevésbé ismert mozijához énekelte fel.

Sting mellett is helytáll egy duettben

A fenti tételt az is bizonyítja, hogy Sting mellett is helytállt, amikor az Ally McBeal című sorozat egyik epizódjában együtt énekelte vele az Every Breath You Take című megaslágert. Egy ilyen szerenádért sokan ölni tudnának.

A fia, Indio is próbálkozik az énekléssel

Bár a színésznek nemrég született gyermeke, egy korábbi házasságából már 1993-ben született egy fia, Indio. A srác idén lesz húszéves, és a felvételünk tanulsága szerint még nem énekel úgy, mint az apja, de az biztos, hogy a jóképűségéből sokat örökölt.

Vérbeli showman

Downey Jr. tudja, mitől döglik a légy, ha show-ról van szó. A tavalyi Comic-conon például úgy vonult fel a színpadra a közönségen át, mintha bokszoló volna, és Vasember-kesztyűjével pacsizott a rajongókkal.

Ő is gangnamezett

Ha egy hollywoodi sztár mostanság Dél-Korea környékén járt, muszáj volt beállnia Gangnam Style-t járni. A sorból Downey Jr. se maradhatott ki, és bár láthatóan nem szívesen csinálja, a rajongókért még ezt is megteszi.

Egy divatdiktátor veszett el benne

Nálunk a héten mutatják be a Vasember 3-at, de Münchenben már túlestek ezen, ahol a film díszbemutatója kedvéért a színész egy erősen bajoros szerelésben jelent meg. A rövidnadrágja és a lábbelije egyenesen sokkoló, de az kétségtelen, hogy van humora.

Kínos! Lecsúszott a világsztár slicce – fotó
Robert Downey Jr. megmutatta csodaszép kisfiát – fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top