Szabadidő

Bivalyerős moziősz köszönt ránk

A harmatos nyár után szeptember végétől beindul Hollywood, és olyan évvégét varázsol nekünk, hogy arra nincsenek szavak. A Nők Lapja Café megmutatja neked a tíz legforróbb sikerfilmet!

Don Jon
Lehetséges, hogy egy szuper pasinak, aki szinte bármelyik nőt képes az ujja köré csavarni, sokkal többet jelentsen a pornó a hús-vér kapcsolatoknál? Erre keresi a választ Joseph Gordon-Levitt első rendezése, de persze nem a drámai, hanem a humoros oldalról közelítve meg a témát. Van egyáltalán ennek a témának humoros oldala? Igen, ha ezt a pasit egy olyan nővel (Scarlett Johansson) hozod össze, aki szintén függő, csakhogy ő a csöpögős romantikus filmek nagy szerelmese…
Premier: október 3.

Gravitáció
Ha egy filmre James Cameron azt mondja, hogy sosem látott még semmi hozzá foghatót, akkor érdemes odafigyelni, ugyanis az Avatar és a Titanic alkotójának nem szokása két marokkal szórni a bókokat. A Gravitáció egy űrben játszódó sci-fi, de nem a Star Trek, hanem a realista fajtából, ugyanis két űrhajós sorsát követi nyomon, akik egy baleset következtében elveszítik egymást odakint. George Clooney és Sandra Bullock még szkafanderben is szexik!
Premier: október 3.

Fogságban
Ha egy thrillert a külföldi kritikák úgy írnak le, hogy mellette A bárányok hallgatnak és a Hetedik délutáni matinéfilmnek tűnik, arra azért az ember felkapja a fejét. A Fogságban egy elrabolt gyerekekről szóló bivalyerős mozi, ami érzelmileg úgy gyomron vágja nézőjét, hogy az napokkal később is fájni fog. Hugh Jackman végre fajsúlyos szerepben bizonyíthat, Jake Gyllenhaal pedig Az utolsó műszak óta amúgy is mestere a zsaruszerepeknek.
Premier: október 10.

Időről időre
Az Igazából szerelem rendezőjének új romkomja, amiben pont annyi időutazás kapott helyet, hogy attól még ne sci-finek, hanem romantikus mozinak számítson, hiszen hősünk az időutazást főképp csajozásra használja. Főszerepben az időutazós pasikban már járatos Rachel McAdams, és „az új Hugh Grant” címre pályázó Domnhall Gleeson. Már volt szerencsém látni, és valóban bűbájos mozi.
Premier: október 17.

Isteni műszak
Tudom, hogy a magyar filmek területén elég keserű tapasztalatokat szerezhettünk az elmúlt években, és minden Kontrollra jutott tíz SOS Love, de az Isteni műszakra akkor is érdemes odafigyelni. A hullákat csúnyán kihasználó mentősökről szóló fekete komédia igazán bizarrnak, őrültnek és eredetinek tűnik, a szereplőgárdája sem a szokásos megfáradt arcokból áll, és ha csak feleannyira lesz klafa, mint az előzetese, már mindenki jól járt.
Premier: október 24.

Last Vegas
A nyugdíjas Másnaposok, avagy ilyen lenne az Expendables-gárda, ha akcióhősök helyett Hollywood egykor legmenőbb férfiszínészeit válogatják össze hozzá. Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman és Kevin Kline gyűlnek össze Las Vegasban, hogy az egyikük legénybúcsúján még egy utolsót vaduljanak, de hatvan fölött már semmi sem olyan egyszerű.
Premier: október 31.

A jogász
Ha egy filmben olyan nevek vonulnak fel, mint Brad Pitt, Cameron Diaz, Michael Fassbender, Penélope Cruz és Javier Bardem, akkor is figyelni kell rá, ha unatkozó sírásókról szól, csakhogy itt szerencsére nem ez a helyzet. A jogász egy kábítószer-csempészetbe keveredő ügyvéd története, ami bővelkedik csavarokban és véres/komikus elemekben, ráadásul az a Ridley Scott rendezte, akit senkinek nem kell bemutatni.
Premier: november 14.

Az éhezők viadala – Futótűz
Az első rész még nem rabolta el teljesen a magyar nézők szívét, ám azóta Jennifer Lawrence nálunk is hatalmas sztárrá nőtte ki magát, valamint az Alkonyat– és Harry Potter-franchise-ok lecsengése óta nincs egyetlen tisztességes tini-sikersorozat sem a mozikban. Az új részben Katniss nem igazán élvezi a győzelmi körútját, ami problémákhoz vezet, ráadásul a két pasi közt őrlődés is újabb fejezetéhez érkezik.
Premier: november 21.

A Wall Street farkasa
Sok cikket olvashattunk már kokaint reggeliző brókerekről, akik fél életüket medencés partikon töltik, de a filmvásznon mindez maximum egy-egy jelenet erejéig volt látható. Erre most itt A Wall Street farkasa, amiben Leonardo DiCaprio pont egy ilyen gátlástalan figurát alakít rengeteg fekete humorral, bankjegyekkel díszített meztelen csajjal, kilőtt törpével, és persze minden idők egyik legnagyobb filmrendezőjével, Martin Scorsesével fűszerezve.
Premier: november 28.

Walter Mitty titkos élete
Egyetlen jel sem utalt arra, hogy ez a film jó lesz. Az utóbbi évek során számtalanszor kicserélték a rendezőt és a főszereplőt, míg végül Ben Stillernél kötött ki a dolog, de ettől persze egy fantáziavilágában élő férfi története még nem lesz sokkal izgalmasabb. Aztán megjelent ez az előzetes, ami a varázslatos zenéjével, bűbájos hangulatával, életigenlésével és bravúros képeivel egyszerűen mindenkit elvarázsolt. Megeszem a kalapom (na jó, nincs kalapom…), ha nem ez lesz a karácsony slágerfilmje.
Premier: december 27.

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top