Szabadidő

Élményekkel teli családi nyaralás

A hévízi Hotel Európa fit<sup>****superior</sup> szálloda egész nyáron a családok kedvében jár! A gyerekeket egy 9 héten át tartó programkavalkád várja a szünidőben, így a szülőknek is igazi pihenés lehet a nyaralás!
Élményekkel teli családi nyaralás

A Hévíz szívében található négycsillagos szálloda már régóta a családok kedvence. Nem csoda, hiszen 8 kültéri és beltéri medence, megújult szaunavilág, wellness-, szépség- és sportszolgáltatások, animációs programok, koncertek várják a vendégeket.

Családbarát szálloda

Újjávarázsolt családi szobák, játszótér, gyermekjátszó, Acapulco családi élménymedence, gyermekétlap és etetőszék, gyermekkerékpárok, valamint gyermekfelügyelet (térítés ellenében) várja a kisgyermekkel érkezőket.

Élményekkel teli családi nyaralás


Európafit vakáció

Az idei nyár újdonsága, hogy az állandó programok 9 héten át tartó, izgalmas foglalkozásokkal bővülnek ki.
Közkívánatra ismét megrendezik a Színi napokat két alkalommal is! Náray Erikával a kicsik bepillanthatnak a színházak világába, és a művésznő a szinkronizálás rejtelmeibe is beavatja a kicsiket! Július 12-ei koncertjén a gyerekek részvételére is számítanak!

Az “Ének hévízi iskolája” színi napokon Szulák Andrea és Szabó Dávid hozzák közelebb a gyerekekhez a színpadi szereplést, sőt a jelmezkészítést is! A programot fergeteges közös koncert zárja augusztus 9-én.

A leendő kis művészeket Kreatív és kézműveshét várja, míg az Úszáshéten oktatónk segítségével az úszás alapjait sajátíthatják el.

Élményekkel teli családi nyaralás


Ha az Ön gyermeke is izgő-mozgó, akkor a Tánc hete programon a helye, ahol többféle tánc alapjait is megtanulhatja.

A programsorozat zárásaként az Európafit játékok határok nélkül héten a nyár legsikeresebb programjaiból áll össze egy best of válogatás.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy 10 éves korig a szállás félpanzióval ingyenes!

Családi nyaralás korlátlan uszoda- és szaunavilág-használattal, családi programokkal

89 900 Ft-tól/fő/5 éj!
Érvényes: június 14. – augusztus 31.

További információ: www.europafit.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top