Szabadidő

Egy amerikai tinilány a Jégvarázs Elsájának hasonmása – fotók

Nem ő volt az első, akinek feltűnt a hasonlóság.

Egy 18 éves floridai lány, Anna Faith Carlson, miután megnézte a Jégvarázs című mesefilmet, készített egy selfie-t a főszereplő, Elsa kartonfigurájával, amit aztán az Instagram-oldalán tett közzé. Hamarosan azt vette észre, hogy hirtelen 328 ezer követője lett, ám először nem értette, hogy miért. Aztán persze maga is rádöbbent: egy az egyben úgy néz ki, mint a Disney-hercegnő.

Egy amerikai tinilány a Jégvarázs Elsájának hasonmása

A fiatal lány 15 éves kora óta foglalkozik színészettel, énekléssel és modellkedéssel, így kapóra jött neki a hasonlóság. Különféle rendezvényeken, gyerekzsúrokon vállal szereplést Elsa-jelmezben, a Jégvarázs-rajongók pedig egyszerűen odavannak érte. A hasonmásnak ráadásul van egy húga is, aki a mese másik főhőse, Anna bőrébe bújik, és együtt is vállalnak fellépéseket.

Egy amerikai tinilány a Jégvarázs Elsájának hasonmása

Carlson reméli azért, hogy ez még messze nem a karrierje csúcsa, illetve hogy a hasonlóság okán jött hírnév segít neki abban, hogy a szórakoztatóipar felfigyeljen rá, és színésznőként építhessen karriert.

Forrás: Yahoo News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top