Szabadidő

Szombaton érdemes lesz otthon maradni – heti tévéműsor

Mit nézzünk a héten?

90-es évek hétfő

A Cool a Halálos fegyver 4. részét vetíti hétfőn este. Ha nem lenne kedvünk az 1998-as akciófilmhez, akkor választhatunk valami mást. Mondjuk a Szex és New Yorkot a Story4-en vagy a Kisvárost az m3-on. Döbbenet, hogy már az is 19 éves.

Sorozatos kedd

A hét második napján visszatérnek az állandóan rinyáló vámpírok, a Vámpírnaplók negyedik évadában (Cool). Természetesen a kissé ellaposodott Mentalista legújabb részét is elcsíphetjük kedden (RTL klub), vagy emberrablók nyomába eredhetünk a Krízis című sorozatban (FOX).  Viszont, aki tényleg jó vígjátéksorozatot nézne, az kapcsoljon az HBO-ra, a Sikersorozat legújabb évadát csak ajánlani tudjuk.

5 műsor éjfél után szerdán

Ha nem jön álom a szemünkre… akkor se énekeljük a TNT slágerét, helyette keressünk valami nézhetőt a dobozban. Mondjuk hajnal 1:10-kor Louis C.K. műsorát az HBO Comedyn, vagy a Family Guy ismétlését a Comedy Centrálon. Az eredeti Dallast sokadik ismétlésre is imádjuk, szóval éjfél után a Story4-en Bobby meg Jockey olajharca lesz. Hajnal háromkor viszont bárki is van ébren, kezdje el  nézni a Férjem védelmébent (Fem3), mert kolléganőnk szerint ez a “világ legeslegjobb sorozata”.  Katonás, háborús, robbantósnak pedig ott lesz A bombák földjén (Filmbox Extra).

Szombaton érdemes lesz otthon maradi - heti tévéműsor

Magyaros csütörtök

Azt még nem tudjuk, hogy lesz-e Fábry Show 2015-ben, de most csütörtökön tuti elkaphatjuk még a képernyőn (m1). Régen jelentkezett már vetélkedővel a TV2, hát nézzünk bele a Bumm!-ba. A Duna tévén az Üvegtigris 3. részében szerencsétlenkedik megint Lali.

Szuperpasis péntek

Kezdjük ott, hogy a 96-os Rómeó és Júlia lesz a FOX-on, Leonardo DiCaprioval. És tudjuk még ezt fokozni, mert a Paramount Channelen Alfie, a szívtelen szívtipró bőrébe bújik Jude Law. Simon Baker pedig pénteken nem arról próbál meggyőzni minket, hogy mentalisták nem léteznek, hanem arról, hogy merjünk kilépni egy rossz kapcsolatból, hogy valami jó kezdődjön el, Az a bizonyos első év (HBO).

Döntésképtelen hétvége

Ennyi jó film közül ki tud választani (ráadásul egy időben vannak)?
–    Szerelmes Shakespeare (m1, szombat)
–    Az éhezők viadala: Futótűz (RTL klub, szombat)
–    Gladiátor (Viasat3, szombat)
–    Goldfinger (Duna, szombat)
–    A 90-es évek legnagyobb pillanatai (National Geographic, szombat)
–    A nagy nap (RTL klub, vasárnap)
–    Vejedre ütök (SuperTV2, vasárnap)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top