Szabadidő

Több mint négyszáz kulturális programmal várnak a 8. Ördögkatlan Fesztiválra

Több mint négyszáz programmal készülnek a szervezők a 8. Ördögkatlan Fesztiválra. Az irodalmi, művészeti, színpadi műsorok mellett öt napon át a könnyűzene, a jazz kapja a főszerepet.

Augusztus 4. és 8 között immár 8. alkalommal várja látogatóit az Ördögkatlan Fesztivál. Öt nap alatt több mint négyszáz programmal készülnek a szervezők. A Fesztivál iránt évről évre egyre nagyobb az érdeklődés, idén több mint ötvenezer látogatóra számítanak.

Összművészeti összejövetel az Ördögkatlan Fesztiválon

Az összművészeti fesztiválra kortól, nemtől függetlenül mindenkit szeretettel várnak, a színházi, komolyzenei programokon túl képzőművészettel, irodalommal, könnyűzenével, jazz-zel szórakoztatják a nagyérdeműt, sőt a szintén kiállító vándorfényképésszel akár művészi retrofotót is készíttethetünk magunkról.

Több mint négyszáz kulturális programmal várnak a 8. Ördögkatlan Fesztiválon

Az Ördögkatlan Fesztivál nagyharsányi megnyitó ünnepségét Törőcsik Mari színművésznő telefonon mondott beszédével köszönti. Számos programmal készülnek a környező településeken, így Palkonyán, Kisharsányban és Beremenden is.

Izgalmas koncertek, programok az Ördögkatlan Fesztiválon

A programkavalkádban fellép többek között a Quimby, Udvaros Dorottya, a francia Wombo Orchestra, Bozsik Yvette és társulata, az Örkény Színház művészei, de számos gyermekprogrammal, képzőművészeti kiállítással, zenei workshoppal, táncházzal, nemzetiségi tájházzal, pincetúrával, vándorfényképésszel is várják az Ördögkatlan Fesztiválra látogatókat.

További fesztivál témájú cikkek az NLCafén

Forrás: Ördögkatlan

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top