Szabadidő

Robbie Williams koncertjével rajtol a Sziget

A mínusz egyedik nappal indul a 23. Sziget fesztivál. Az egyhetes rendezvényre idén is több mint 400 ezer látogatót várnak. Robbie Williams ma este lép fel.

Idén is több mint 400 ezer látogatóra számítanak a Sziget fesztiválon, amelyen a megszokott színes koncertkínálat mellett utcaszínház, cirkusz, művészeti helyszínek, sportolási lehetőség és civil szervezetek programjai is várják a látogatókat.

A 23. Sziget legismertebb fellépői többet között a Kings of Leon, Ellie Goulding, Avicii, a Kasabian, a Limp Bizkit, a Foals, a Marina and the Diamonds, a Gogol Bordello, a Maccabees és az End Showt prezentáló Martin Garrix, és nem utolsósorban Robbie Williams.

Robbie Williams koncerttel rajtol a Sziget

Drága előadók, drága belépők a Szigeten

A hazai előadók közül színpadra lép Péterfy Bori, a Kistehén, a Carbonfools, a Kiscsillag, a Magashegyi Underground, a Wellhello, a Bin-Jip Erik Truffazzal, Fábián Juli & Zoohacker, a Vad Fruttik, a Hiperkarma és a 30Y.

A jegyárak közel 10 százalékkal emelkedtek a tavalyi évhez képest, amit Gerendai Károly főszervező azzal indokolt, hogy a fellépők árai az egekbe szöktek. A mínusz egyedik napon külön, emeltebb jegyárat állapítottak meg, mivel Robbie Williams fellépti díja különösen magas. A rendezvény 4,7 milliárd forintos költségvetéssel valósul meg az idén.

További Sziget témájú cikkek az NLCafén

Fotó: Sziget

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top