Szabadidő

Augusztus 20.: 5 kihagyhatatlan vidéki program

Az augusztus 20-i négynapos hosszú hétvégére ajánljuk a legizgalmasabbnak és legérdekesebbnek tűnő vidéki programokat.

Idén négynapos hosszú hétvégére esik augusztus 20-a. Számtalan városban ekkor rendezik a nyárbúcsúztató ünnepeket is. Bővelkedhetünk rendezvényekben, érdemes elutazni és kikapcsolódni ezen az utolsó nyári hosszú hétvégén. 5 vidéki, kihagyhatatlan programot ajánlunk.

Augusztus 20.: 5 kihagyhatatlan vidéki program

1. Augusztus 20. – Debreceni Virágkarnevál

Debrecen legillatosabb és leglátványosabb felvonulása idén is az augusztus 20-i Virágkarnevál, amely immáron a 46. a sorban. Évről évre szebbnél szebb virágkölteményekkel díszített kocsikat vonultat fel a város, amely mellett több mint kétezer fellépő látványos bemutatóját is megtekinthetik a Debrecenbe látogatók. Este koncertekkel, tűzijátékkal zárul államalapításunk ünnepe.

Augusztus 20.: 5 kihagyhatatlan vidéki program

2. Augusztus 13–20. – Hírös Hét Fesztivál Kecskeméten

A 81. Hírös Hét Fesztivál zárónapján, augusztus 20-án sok egyéb érdekes program mellett a Kecskeméti Katona József Színház és a Kecskeméti Táncegyüttes közös műsorát nézhetik meg az érdeklődők “Felkelt a napunk…” címmel. Az esti tűzijáték után szvingkoncerttel búcsúzik a város a nyártól.

Augusztus 20.: 5 kihagyhatatlan vidéki program

3. Augusztus 20. – Ünnepség, család, szórakozás Győrben

Győr városa is számtalan rendezvénnyel készül augusztus 20-ára. Idén családi programok koncertjein olyan fellépők szórakoztatják a közönséget, mint a 100 Folk Celsius, a Beatrice, de fellép Majka, Bódi Guszti és Margó és még nagyon sokan mások.

Augusztus 20.: 5 kihagyhatatlan vidéki program

4. Szent István-napi várjáték Hollókőn

A világörökség részét képező gyönyörű hollókői várban idén is megrendezik a várjátékokat augusztus 20-án. Valódi csatajeleneteket nézhetnek meg a városba látogatók, vásári mutatványosok szórakoztatnak, de még a királyi lakomába is belekóstolhatnak a reneszánsz koncertek megtekintése mellett az érdeklődők.

Augusztus 20.: 5 kihagyhatatlan vidéki program

5. Kristálytorony Bükfürdőn

Bükfürdőre leginkább a kalandokat kedvelőket várják augusztus 20-án. Ismét felállítják a különleges kristálytornyot, amelyen három szinten, különböző nehézségi fokú akadályokon keresztül próbálhatják ki az érdeklődők az ügyességüket, bátorságukat. E mellett számtalan gyermekprogrammal, óriáshintával és csúszdával, és nem mellesleg az esti tűzijátékkal várnak kicsiket és nagyokat a szervezők.

További augusztus 20-a témájú cikkek az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top