Szabadidő

Zoolander 2: Benedict Cumberbatch szerepére nem vagy felkészülve!

A kőostoba modelleket kifigurázó vígjáték második részére közel másfél évtizedet kellett várni, de az előzetes láttán úgy tűnik, minden percet megért az elmúlt 14 év. A vendégszereplő sztárokkal teletűzdelt ökörségcunamiból a legnagyobb nevek sem maradhatnak ki.

Derek Zoolander és Hansel 2001-ben leigázta a divatvilágot. Bár Ben Stiller vígjátékai sokszor a kínosan rossz kategóriát képviselik, a high fashion paródia annyira tökéletesre sikerült, hogy talán nem is baj, hogy nem siettek a második rész elkészítésével, így ugyanis remélhetőleg nemcsak ugyanazokat a poénokat fogják újra elsütni.

Ferrari, La Tigra, Blue Steel - Zoolander arca(i) felejthetetlen(ek)
Ferrari, La Tigra, Blue Steel – Zoolander arca(i) felejthetetlen(ek)

Már a 2001-es első rész is tömve volt hollywoodi sztárokkal és a divatvilág ikonjaival, Natalie Portmantől kezdve Heidi Klumon, Tommy Hilfigeren vagy épp Claudia Schifferen át egészen David Bowie felejthetetlen jelenetéig.

A második rész előzetesében sincs hiány ismert nevekből, a főszereplők mellett feltűnik a vásznon Penelopé Cruz, Kristen Wiig, Justin Bieber, Usher, az énekesnő Demi Lovato, Miley Cyrus, Olivia Munn, Kanye West, a Forma-1 jelenlegi világbajnoka Lewis Hamilton, hogy csak egy párat említsünk. De a legsúlyosabb szerepet Benedict Cumberbatch játssza majd, erről nem is írnék többet, mindenki nézze meg az előzetest, aztán kapkodja a levegőt.

Az előző részből egyébként visszatér Billy Zane, Ben Stiller felesége, Christine Taylor is, aki Matildát, az újságírót alakította. Természetesen nem hiányozhat Will Ferrel sem, aki a bosszúra szomjazó Mugatu szerepében baromkodik majd újra. De ismerve az első rész sztárparádéját, alighanem lesz még egy-két olyan név, akitől meg fogunk lepődni, amikor a film a mozikba kerül, 2016 márciusában.

További cikkek a legmenőbb sztárokról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top