Szabadidő

Így néznek ki civilben az Egyszer volt, hol nem volt sorozat sztárjai

2014-ben a nyolcadik legtöbbet keresett sorozat az interneten az Egyszer volt, hol nem volt sorozat volt. A mesebeli karaktereket alakító színészeket azonban gyakran teljesen átmaszkírozzák a szerep kedvéért, nézzétek meg, hogy a jól nevelt hercegnők mennyivel vagányabbak az életben!

Robert Carlyle

Az Egyszer volt, hol nem volt Zörgőfürgéje (bármennyire is értjük, hogy le kellett fordítani magyarra, de maradjunk a Rumpeltstiltskinnél), a maga csillámos gyíkbőrével az egyik legfurcsább szereplője a sorozatnak. Egy interjúban a készítők elárulták, hogy két órába kerül Robert Carlyle sminkjének elkészítése, újabb két óra az eltávolítása.

Josh Dallas

Minden sorozatnak szüksége van egy hercegre, aki legyűri a sárkányt/gonosz boszorkányt/megkeseredett kapitányokat/hazaáruló vadászokat. Josh Dallas csak a hercegszettjében különbözik kinézetre a karakterétől.

Jennifer Morrison

Jennifer Morrison egészen a harmadik évadig akár a civil ruháiban is forgathatta volna az Egyszer volt, hol  nem volt részeit. Aztán a forgatókönyvírók kitalálták, hogy mostantól Emma legyen a sorozat főgonosza, és ráadták az összes bőr dominaszerkót, amit találták.

Így néznek ki civilben az Egyszer volt, hol nem volt sorozat sztárjai

Ginnifer Goodwin

Ginnifer Goodwin színésznő sokkal bátrabb a frizuráját illetően, mint sorozatbeli karaktere, Hófehérke. Az idei San Diegó-i Comic Con fesztiválon például ezüst séróval vonult végig a rajongók és a fotósok előtt. “Ez az árnyalat és ez a szín, csak az enyém. Mary Margaret, vagyis Hófehérke továbbra is barna hajú marad az Egyszer volt, hol nem volt sorozatban” – mondta akkor Goodwin, akinek nyolc(!) órán át fehérítették a haját, majd megkapta ezt a szuper szürkés-lilás árnyalat. Vagány!

Colin O’Donoghue

A szexi Hook kapitánnyal kapcsolatban arra voltunk a leginkább kíváncsiak, hogy az egyszerű hétköznapokon is szereti-e reggel használni a szemceruzát. Szerencsére nem. Colin O’Donoghue teljesen átlagos pasi, ha nem öltözik kalóznak.

Meghan Ory

A sorozat Piroskája/farkasa, mindig úgy fest a kisvárosi büfében, mintha most érkezett volna a helyi Hooters castingjára. Meghan Ory saját stílusát nehezen találja meg. Bár nem annyira merész, mint sorozatbeli karaktere, de szívesen bújik bőrruhába egy partin, majd 10 órával később, már Született feleségnek öltözve jelenik meg egy másik rendezvényen.

Lana Parrilla

A manipuláció királynője, úgy nyilatkozott egy interjúban, hogy a készítők annyi fekete ruhát adtak rá, az elmúlt három évadban, hogy civilként leginkább a színes ruhákat kedveli. “Elegem van a bőrből, és a csipkéből is. Valahogy muszáj megmutatnom a  világnak, hogy én egy jó fej nő vagyok!”

 Így néznek ki…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top