Szabadidő

Mi köze van II. Erzsébetnek Gattyán Györgyhöz?

Mindenki nyugodjon meg, nem arról van szó, hogy Gattyán György és II. Erzsébet együtt karácsonyozik. Arról van szó, hogy összeírtam a kedvenc 2015-ös cikkeimet, és mindketten felkerültek a listámra.

Királyi családról bármit, bármikor

Nem titok: nagy rajongója vagyok az európai királyi családoknak. Percről percre közvetítettem  kollégáimmal, amikor Katalin hercegné világra hozta a második gyermekét. De a svéd Károly Fülöp esküvőjét is megmutattam, ahogyan minden idők 24 legszebb királyi esküvői ruháját is nálunk nézhettétek végig. Az idén 63 éve uralkodó 89 éves II. Erzsébetről pedig a legszebb címlapokat mutattam meg nektek.

Nyitottak vagyunk!

2015-ben először csatlakozott az NLCafé a Nyitottak Vagyunk kezdeményezéshez. Kollégáimmal együtt vonultunk a Budapest Pride-on, mert hisszük, hogy: Nyitottnak lenni megéri, mert ha nem vagy nyitott a világra, szegényes az életed, és ennél nagyobb pazarlás nincs.

Luxus

A nyári kánikulában elmentem shoppingolni feltúrni Gattyán György bezárás előtt álló luxusáruházát is, hogy megnézzem, mi az a kabát, amit soha nem fogok megvenni 800 ezer forintért.

Mi köze van II. Erzsébetnek Gattyán Györgyhöz?

Helló, Da Vinci!

Sorozatfüggő vagyok, ezt nehéz tagadni. Isten nagyon szerethet, mert eljutottam a Da Vinci démonai forgatására az Egyesült Királyságba. Minden percét imádtam a setvisitnek és a cikk írásának is.

A Konyhafőnök

Ha már a tévénél tartunk, akkor jöjjön a kedvenc interjúm ebből az évből. A Konyhafőnök séfjével, Bernáth Józseffel ültem le beszélgetni. Egyébként Bernáth József tökéletes “gif-alany”.

SZOMSZÉDOK ÖRÖK

Egyszerűen imádtam a Szomszédok-napot az NLCafén. Eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lenne a Szomszédok karaktereinek az élete, ha 2015-ben találkoznánk velük. De 10 retrófotót is sikerült előkeresnem az archívumunkból a Szomszédok forgatási éveiből.

Mi köze van II. Erzsébetnek Gattyán Györgyhöz?

Retró és Violetta

Régóta akartam egy cikket írni a fiókomban lapuló 1979-es Gazdálkodj okosan társasról is. Idén erre is volt időm. Pedig alaposan be volt táblázva az évem. Augusztusban például én mentem el a 10 éves unokahúgommal a Violetta-koncertre. Másért nem is tettem volna meg, csakis érte, vagy a nővérért.

A szürke ötven árnyalata letarolta a februárt

Én bizony elolvastam a könyvet és megnéztem a filmet. Nekem nem a sztorival van bajom, hanem a végtelenül lebutított szöveggel. A filmről írt kritikámat itt találod, és ha érdekel a téma, akkor olvasd el ezt az interjúmat is, amit egy sub hajlamú nővel készítettem.

via GIPHY

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top