Szabadidő

Március 15.: öt szuper vidéki program

Mivel március 15-e miatt négynapos lesz a hétvége, ezért nemcsak egynapos megemlékezések, hanem több napos fesztiválok is lesznek az ünnep környékén. összegyűjtöttünk öt szuper programot

Tavaszköszöntő az egri várban

2016. március 15.

Igazi március 15-ei program, zászlófelvonással és ágyúlövéssel. Várműhely, kézműves foglalkozások is várják az érdeklődőket. De már csak azért is érdemes odalátogatni, hogy megnézzük a nemrég megújult várat

VI. Gyulai Kolbász- és Sódarmustra

2016. március 11 – 15.

Ez a rendezvény a húsok szerelmeseié, de azért számos más izgalmas programra is lehet számítani, március 15-én lesz például lovagi bemutató a vár tövében, óriáskígyó-simogatás, kézműves kirakodó vásár és még vidámpark is.

Füredi Tavaszi Fesztivál

2016. március 11-19.

Fáklyás felvonulás, Pilvax irodalmi kávéház, népi játékok, a Harlekin Bábszínház Piros malac című bábjátéka, Bütykölde, a Vaszary Alkotóműhely kézműves foglalkozásai, Sebestyén Márta-koncert… – ez csak egy kis ízelítő a több mint egy hetes programsorozatból.

VII. Szegedi Toros és Pálinkafesztivál

2016. március 11 – 15.

Szegeden a pálinkáé és a torosé lesz a főszerep a március 15-ei hosszú hétvégén. De lesz böllérverseny, káposztafőző verseny, neves magyar fellépők, mókás vetélkedők és “malacságos” nyeremények is.

Március 15. Nemzeti ünnep Siófokon

2016. március 15.

Siófokon a főtérnél több ünnepi műsort és megemlékezést is tartanak a helyi iskolák közreműködésével március 15-e alkalmából. Lesz utcazene, kézműves programok és fáklyás felvonulás is.

Megnézem
Összes kép (1)

 Még több március 15-e az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top