Szabadidő

Hugh Jackman tehetségében nem hittek a gimis osztálytársai – Interjú a világ legkedvesebb filmsztárjával

Hugh Jackman a napokban Ausztrália tengerpartjain mentett életeket, de előtte még az NLCafénak adott interjút Londonban, és mesélt arról, mit csinált az év elején Budapesten, hogyan lazul a szabadidejében, és miért nem viselt kabátot az új, télen játszódó filmjében, az Eddie, a sasban.

Hugh Jackman és a fiatal Taron Egerton (a Kingsman főszereplője, és az egyik esélyes az ifjú Han Solo szerepére) tökéletes páros nemcsak a filmvásznon, hanem haverokként is az életben. Amikor Londonban találkozom velük, lazán fejezik be egymás mondatait, és láthatóan marhára élvezik egymás humorát és társaságát. Jackmant az egyik legkedvesebb és legközvetlenebb sztárként tartják számon, és már háromszor álltam közel ahhoz, hogy erről magam is meggyőződhessek, de egészen az Eddie, a sas című pompás, igaz történeten alapuló vígjátékig kellett várnom arra, hogy ez megvalósulhasson. Az Eddie Edwards nevű brit síugró olimpikon elképesztő nyolcvanas évekbeli kalandjain alapuló filmben Jackman egy alkoholista fickót alakít, aki egy véletlen folytán a lúzernek tartott Edwards edzője lesz, és bár a film nagy része havas tájakon, télen játszódik, alig akad olyan jelenet, amiben az ausztrál színész kabátot viselne.

Olvasnál még Hugh Jackmanről?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top