Szabadidő

Sikersorozatok térnek vissza az RTL Klubra

Új műsorrenddel és visszatérő, saját gyártású műsorokkal jelentkezik az RTL Klub jövő hétfőtől. Visszatér a Keresem a családom, a Válótársak és a Gyertek át! is.

Nemsokára vége a Konyhafőnök negyedik évadának, ezzel nagy változás történik az RTL Klub műsorrendjében. Többek között helyet cserél a RTL Híradó és a Fókusz,  és visszatér három saját gyártású sorozat is. Újra a képernyőn lesz a Keresem a családom, a Válótársak és a Gyertek át! is.

Így változik a műsorrend az RTL Klubnál hétfőtől:

  • A kis menyasszony című indiai sorozat 15.35-kor kezdődik majd,
  • A mentalista pedig 16.20-kor.
  • A Story Extra már a mai naptól 17.25-től kerül képernyőre,
  • a Fókusz újra az RTL Híradó után, vagyis 18.55-től jelentkezik,
  • az Éjjel-nappal Budapest 19.35-től indul,
  • a Barátok közt pedig 20.50-től kezdődik.

De ezek csak apróságok.  A lényeg, hogy három nagyon sikeres, saját gyártású műsorát is folytatja az RTL Klub. Második évaddal jelentkezik a Keresem a családom című műsor, aminek továbbra is Lilu a házigazdája. Szintén második évaddal folytatódik a Válótársak című sorozat Stohl Andrással és Scherer Péterrel a főszerepben, illetve visszatér a Gyertek át! című műsor Sebestény Balázs vezetésével.

Nem kell aggódni azoknak sem, akik a Szulejmán miatt tartják csak fent tévé-előfizetésüket, ugyanis a méltán népszerű sorozat szerdánként lesz látható a RTL-en, a Barátok közt után.

Az X-Faktor kezdőidőpontja nem változott, szombat este nyolc órától lesz látható az RTL Klubon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top