Szabadidő

3 szuper program novemberben!

Ködös, hideg, nyálkás. Valljuk be, nem a szívünk csücske a november, ettől függetlenül nem kell bent kuksolni a lakásban, hiszen rengeteg szuper program vár. Mi most hármat ajánlunk:

1. QUIMBY 25 – Micsodaország 

Éppen 25 éve annak, hogy a Quimby valami igen korszerűt, valami igen váratlant, mégis magával ragadót mutatott az akkori fiataloknak. A zenekar mára negyedszázados tapasztalattal, az ország egyik legnépszerűbb és legprofibb bandájaként uralja a nagyszínpadokat, de a 2016. november 26-i jubileumi nagy koncert az Arénában minden eddigi önálló bulin túltesz majd Micsodaország minden lakójának nagy örömére.

Hol? Papp László Budapest Sportaréna

Mikor? 2016. november 26.

Mennyi? 5900 Ft – 14.900 Ft

3 szuper program novemberben!

2. Ringató – zenés foglalkozások kisgyermekeknek 

“Az anya nemcsak testét adja gyermekének, lelkét is a magáéból építi fel” – vallotta Kodály Zoltán. A Ringató célja, hogy a szülők felismerjék: az énekszó, a közös játék valóban a kicsinyek “lelki tápláléka”. A foglalkozások oldott légkörében a kismamák mintát kapnak kisgyermekük zenei neveléséhez, maguk is megtanulnak magyar népi gyermekdalokat, mondókákat, mozgáshoz kapcsolódó játékokat. Ezeket azután ugyanazzal az örömmel gyakorolhatják otthon, mint a Ringató családias közegében.

Hol? Müpa, Kék terem

Mikor? 2016. szeptember 21 – 2016. december 07.

Mennyi? 1000 Ft

3. Don Quijote

A lovagregényeket lelkes gyönyörködéssel olvasó Don Quijote szükségesnek látja, hogy saját dicsőségére és a közjó érdekében beálljon kalandokat kereső kóbor lovagnak. Nem kisebb célt tűz ki maga elé, mint a “sérelmek orvoslását, a ferdeségek eligazítását, a jogtalanságok jóvátételét”. A balett nemcsak a lovag legfontosabb kalandjait idézi fel, de egy humoros szerelmi történetet is elmesél, amely Don Quijote közbelépése révén végül boldog véget ér.

Hol? Magyar Állami Operaház

Mikor? 2016. november 19 – 2016. november 27.

Mennyi? 500-18.000 Ft

Jegyvásárlás, és további információkat a Broadway Jegyiroda oldalára kattintva találsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top