Szabadidő

Visszatér az X-Faktorba Geszti Péter

Visszatér az X-Faktorba Geszti Péter. Az egykori mentor nem egyedül fog meglepetést okozni a nézőknek a szombati műsorban. A folytatásban eláruljuk, hogy milyen szerepben lesz újra látható.

Szombaton visszatér az X-Faktor színpadára Geszti Péter, méghozzá egy egyedülálló extra-produkció keretében. A februárban 25 éves jubileumi koncertjére készülő Rapülők ugyanis a Wellhellóval lép majd fel, egy eddig soha nem látott mash up-pal. A vokalisták ráadásul a szintén a korábbi X-Faktorban feltűnt Hajdu-ikrek lesznek, Beáta és Mariann.

“Nem akarom lelőni a poént, de az biztos, hogy rendhagyó produkciót raktunk össze Fluor Tomiékkal. Egyfajta rapbárbaj lesz köztünk, szövegcserékkel és szerepcserékkel úgy, hogy a végén már mi magunk sem tudjuk, hogy ki kivel van és ki ellen. Bárhogy is, mi nagyon élveztük a felkészülést és az ötletelést, sokat nevettünk, reméljük ezzel a közönség is így lesz” – mondta Geszti Péter.

Visszatér az X-Faktorba Geszti Péter

A Rapülők és a Wellhello rappárbaján kívül egyébként még egy premier lesz látható a szombati élő show-ban: a Palladio Orchestra – 100 gitáros egy színpadon produkció az X-Faktorban mutatkozik be elsőként a nagyközönség előtt, ahol Opitz Barbarával, a Ham Ko Hammal, Mata Ricsivel és Gorbunov Dmitrijjel lépnek színpadra.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top