Szabadidő

Szakított szeretőjével, hogy volt férjével legyen – 2016 legnagyobb szakításai

2016 sem telt szakítások nélkül. Jennifer Lopez kapcsolata egy csókon csúszott el, Mariah Carey hiába szakított multimilliomos pasijával már két hónapja, csak nem tudnak megegyezni arról, hogy mennyi az annyi.

A leghangosabb szakítások

Az idei év két leghangosabb szakítását Taylor Swift produkálta. Először akkor, amikor szakított Calvin Harris zenésszel, majd akkor, amikor dobta Calvin utódját Tom Hiddleston színészt.

Idén nyáron szakított Gigi Hadid és Zayn Malik. A két, szinte kimondhatatlan nevű híresség kapcsolata a rajongók kedvenc beszédtémája volt  idén. A szakításra egy születésnapi bulin került sor. RIP.

A leghosszabb ideje húzódó szakítása Mariah Carey nevéhez fűződik. Carey és a  milliárdos James Packer már két hónapja szétmentek, de az énekesnő és a férfi ügyvédei jelenleg is arról alkudoznak, hogy Carey megtarthatja-e a 2,8 milliárd forintot érő eljegyzési gyűrűt.

Szakított szeretőjével, hogy volt férjével legyen - 2016 legnagyobb szakításai

Itthoni “Isten veled!-sztorik”

A magyar sztárvilágot sem kerülte el a szomorú szakítási hullám. Tóth Vera és párja is búcsút intett egymásnak, ahogyan Dobrády Ákos és Iszak Eszter kapcsolatának is annyi lett. Janza Kata és kollégája is a szétválás mellett döntöttek, de Iszak Eszter, valamint a focista Szalai Ádám románca sem húzta ki 2017-ig. Damu Roland is szakított idén a feleségével.

Dobó Kata életébe nemcsak szakítást, de új szerelmet is hozott 2016.

Kétségtelen, hogy a bulvársajtó 2016-ban a Sarka Kata-Hajdú Péter szakításról írt a legtöbbet. Válásról még nem beszélhetünk, hiszen egyikük sem ment el a tárgyalásra, ugyanakkor azt rebesgetik, hogy Katának a különtöltött idő alatt új hódolója lett...

Az énekesnőket sem kímélte a szakítás

Nagy kedvenceink, Lady Gaga és a Chicago Fire (Lángoló Chicago) színésze, Taylor Kinney útjai július elején váltak szét.

Ha már az énekesnőknél tartunk, az x-faktoros Antal Timi három év után szakított a vőlegényével. “Nem lesz esküvő, szétmentünk. Különösebb oka nem volt, idővel ellaposodott a kapcsolatunk” c mondta még nyáron.

Hiába forrósodott fel a levegő júliusban, Demi Lovato szerelmi élete kihűlt. A 23 éves énekesnőnek a 36 éves színész volt az első igazi szerelem az életében, ami nem meglepő, hiszen 17 volt, amikor összejöttek. Valderrama volt Lovato legfőbb támasza akkor is, amikor a nő kórházba került étkezési problémája és bipoláris zavara miatt. “Szakítottunk, de barátok maradunk” – jött ki a szokásos, sablonos közlemény.

Szakított szeretőjével, hogy volt férjével legyen - 2016 legnagyobb szakításai

A legkülönlegesebb szakítás…

Tobey Maguire és felesége, Jennifer Meyer 9 év után döntött a válás mellett. Ennek a szakításnak inkább az utóélete izgalmas. Ugyanis a hír idén októberben lett nyilvános és december elején már arról írtak az amerikai lapok, hogy a színész újra összejött korábbi párjával Demi Moore-ral.

Szakított szeretőjével, hogy volt férjével legyen - 2016 legnagyobb szakításai

Jennifer Lopez szakításának története is megér egy misét. Az énekes, színésznő augusztusban dobta be a bombát, mely szerint szakított egykori táncosával Casper Smarttal. Ők ketten öt évig voltak együtt, és Lopezt még az sem zavarta, hogy szerelme közel húsz esztendővel fiatalabb nála. Azután jöttek össze, hogy Lopez és hűtlen férje, Marc Anthony elváltak. De a hírek szerint az egykori férj volt a szakítás oka is…

Szakított szeretőjével, hogy volt férjével legyen - 2016 legnagyobb szakításai

Az, hogy Lopez újra összejött egykori férjével már régóta pletyka volt Hollywoodban, de amikor Marc Anthony és az énekesnő szenvedélyes csókot váltott a december elején a Latin Grammy-díjátadón, akkor a férfi útját kiadta új felesége. A kérdés már csak az, hogy Anthony Lopez mellett döntött, vagy megpróbálja visszaszerezni feleségét, Shannon De Limát.

Szakított szeretőjével, hogy volt férjével legyen - 2016 legnagyobb szakításai

 A legemlékezetesebb szakítás

Nagy szerelem volt mégis vége lett. Hat gyermek és 11 közös év után döntött a válás mellett Brad Pitt és Angelina Jolie. Pedig együtt vészelték át azt az időszakot, amikor Angelina Jolie több súlyos operáción átesett. Az esküvőt nem siették el, majd 10 évet vártak vele. Brad Pitt és Angelina volt Amerika álompárja, de a színésznő szeptember 20-án beadta a válókeresetet, állítólag Brad agresszív viselkedése miatt.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top