Szabadidő

Íme a legkreatívabb megoldás a túlságosan magas karácsonyfára

Akkor sem kell lemondanod a hatalmas karácsonyfáról, ha a lakásod belmagassága nem túl nagy – így is meg lehet oldani a dolgot!

A Walters család idén megmakacsolta magát, és azt gondolták: akkor se lesz megint kicsi karácsonyfájuk, ha lakásuk tavaly óta sem lett nagyobb. Magabiztosan megszerezték a hat méter magas fenyőfát, és – összesen hat ember bevetve – hazaszállították, hogy aztán egy szokatlan, de tagadhatatlanul zseniális módon állítsák fel otthonukban.

Íme a legkreatívabb megoldás a túlságosan magas karácsonyfára 

Pontosabban csak részben otthonukban, ugyanis az egy ponton kettéfűrészelt fenyő egyik fele a házon belül, másik fele (a tetőre erősítve) a házon kívül található. Optikailag mégis azt az összhatást mutatja, mintha a tető cserepein keresztültörve nőtt volna ki a ház közepéről!  

Íme a legkreatívabb megoldás a túlságosan magas karácsonyfára 

Egyébként ha valaki még a Walterséknél is elhivatottabb, és nem szeretné elfűrészelni a csodaszép karácsonyfát, bevállalhatja azt is, hogy lyukat vág a tetőbe – elvégre egyszer van karácsony egy évben.

My Modern Met

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top