Szabadidő

Donald és Melania Trump áttáncolta az éjszakát – videó

Három bált is az új elnök, Donald Trump és felesége táncával nyitottak meg, ezzel zárva a beiktatási rendezvények sorát.

Két estélyen, a a Freedom Ballon és a Liberty Ballon azok vettek részt, akik anyagilag támogatták Donald Trump választási kampányát, vagy megvették a méregdrága belépőjegyet. A harmadik bált a fegyveres erők tiszteletére rendezték. A rendezvényen Donald Trump rövid műholdas beszélgetést folytatott az afganisztáni Bagram katonai bázisán szolgáló amerikai katonákkal.

Mindhárom bálon részt vett Mike Pence alelnök és felesége Karen Pence, valamint Donald Trump gyermekei és házastársuk, és az első percek után valamennyien csatlakoztak a táncoló elnöki párhoz. Az első két bálon a Trump-házaspár Frank Sinatra My Way (Az én utam) című slágerére táncolt, a harmadikon pedig Whitney Houston I will always love you (Mindig szeretni foglak) című számára.

A bálokon az elnöki pár megjelenése előtt mások mellett az ír származású amerikai táncos, Michael Flatley és csapata, a The Rockettes és a The Piano Guys szórakoztatta a vendégeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top