Szabadidő

Nagy dobással újított a Pöttyös Túró Rudi

Nagy dobással újított a Piros Pöttyös Túró Rudi. Mostantól egészen új ízekkel és új színben is kapható lesz. Sőt, egy picit még a fogyókúrázókra és az egészséges életmód elkötelezett híveire is gondoltak.
Nagy dobással újított a Pöttyös Túró Rudi

Háromféle vadonatúj Túró Rudit kóstolhattok meg, amelyek a napokban kerülnek a boltokba. A fehéren borított édességek nemcsak színűkben különböznek a hagyományos Piros Pöttyöstől, hanem némiképp összetételükben is.

Az új Fitt Túró Rudikat csoki helyett joghurtos bevonattal látták el, háromféle ízesítésben kaphatók, és a gluténérzékenyek is fogyaszthatják azokat. A natúr joghurtos mellett kipróbálhatjátok az almás-müzlis és a málnás-müzlis változatokat is.

Jól hangzik? Akkor mostantól a laktózmentes Túró Rudi mellett a 30 százalékkal kevesebb cukrot tartalmazó joghurtos változatokat is megkóstolhatjátok. Ja, és ne felejtsétek el elkészíteni ezt a 7 túró rudis receptet sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top