Szabadidő

Igazából szerelem: Itt a teljes előzetes

Kijött egy egyperces előzetes az Igazából szerelem tízperces folytatásához. A romantikus szerelmi történet második részét március 24-én este tűzi műsorra a BBC.

Már néhány nap és levetíti teljes egészében a BBC az Igazából szerelem című film folytatását. Amíg eltelik az a két nap, addig egy egyperces előzetessel fokozza a rajongók hangulatát a csatorna. Az Igazából szerelem egy 10 perces folytatást kap, amiben megtudhatjuk, mi történt a film szereplőivel az elmúlt években.

Az eredeti szereposztáshoz hű filmecskét a Red Nose Special című jótékonysági műsor számára forgatták. A folytatásban visszatér Hugh Grant, aki még mindig Anglia miniszterelnöke, és Martine McCutcheon, aki az elnök feleségét alakítja most már.

Visszatér Liam Neeson és a fiát alakító Thomas Brodie-Sangster is. A tíz perc alatt feltűnik majd Rowan Attikinson, akárcsak  Keira Knightley és Andrew Lincoln is. Emma Tomphson sajnos nem szerepel a folytatásban, ő a 2016-ban elhuny Alan Rickmannel játszott együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top