Egészség

Életet mentett Mr. Bean

Egy olaszországi autóbalesetnél elsőként nyújtott segítséget.

Rowan Atkinson is szeret száguldozni, és már nem egyszer koccant járgányával, ezúttal azonban éppen ő érkezett elsőként egy súlyos balesethez. Egy amerikai üzletember elvesztette uralmát a McLaren F1 sportautója felett, és fának ütközött Toscanában.

Az 59 éves színész – akit legutóbb a Mr. Bean nyaral című filmben láthattunk – éppen arrafelé autókázott az ugyancsak McLaren F1 sportautóján – egy baráti társasággal konvojban haladva –, s azonnal az összetört autóhoz sietett; kisegítette a vezetőt, értesítette az olasz rendőrséget, valamint segített a roncsok összeszedésében. A szerencsétlenül járt amerikait mentőhelikopterrel szállították a pisai kórházba.

A Mr. Bean karakterét megformáló Rowan Atkinson 2011-ben szintén hasonló módon törte össze kocsiját az angliai Northamptonshire-ben, nem messze a házától: fának hajtott, a sportautója pedig kigyulladt. A színész azonban kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top