Szabadidő

Szavazz, melyik volt minden idők legkellemetlenebb eurovíziós produkciója?

Hát elkezdődött. És most nem az érettségire gondolunk, hanem a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválra, ami embert próbáló hét mindenkinek. Egy héten háromszor fogjuk megkapni az éves "annyira gagyi, hogy már fáj" zenei adagunknak. De erről szól az Eurovízió, színes, szagos, hamis, többségében kedvesen megmosolyogtató, de akadnak túlságosan hosszúnak tűnő, kellemetlen produkciók. Ezekből készítettünk egy listát. Lehet szavazni!

“Helló evribagyi! Lec gyenszing juróp! Áj vant jú szí!” – egy-egy mókás kelet-európai kiejtéssel előadott angol dalszöveg csak a jéghegy csúcsa. Lesz itt minden, mint a búcsúban. Ki emlékszik még az osztrák Uhrin Benedekre, aki széttrollkodta 2003-ban az Eurovíziós Dalversenyt? A szavazás készítése közben majdnem elfelejtettünk mindent, amit a briteknek köszönhet a zenei élet. Ugyanis a legtöbb eurovíziós katasztrófát az elmúlt 20 évben ők produkálták.  De van jó hírünk is! Akik valamilyen okból minőségi produkciónak tartották 2012-ben a San Marinó-i hölgy eurovíziós dalát, azok örülhetnek, ugyanis a The Social Network Song előadója idén visszatér. Jaj nekünk…

Ezt már olvastad? Megvan, hányadikként énekel az Eurovízión Pápai Joci!

Itt az ideje eldönteni, hogy melyik volt az Eurovíziós Dalfesztivál eddigi legkellemetlenebb produkciója!

(A képek melletti nyíllal adhattok pontot a kedvenceiteknek. )

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top