Szabadidő

Salma Hayek beszól Trump híveinek

A Beatriz at Dinner című vígjáték Salma Hayek főszereplésével megnyitotta a filmes Trump-kritikák sorát. A mexikói bevándorlót játszó színésznő merészen szembeszáll az amerikai vaskalapos fehér férfiakkal. A Sundance-en már vetítették, a hivatalos amerikai bemutató azonban csak június 9-én lesz.

Donald Trump Amerikájának összes sarkpontját végigveszi a Beatriz at Dinner című film, amely mondanivalója miatt biztosan nagy figyelmet kap majd az amerikai kritikusoktól. Salma Hayek egy mexikói bevándorlót alakít, aki gyógyítóként dolgozik, és egy gazdag család meghívja vacsorára. Az étkezés alatt szó szót követ, és egyre emeltebb hangon vitáznak a vendéglátók és a vendég.

 

A filmet a Puerto Ricó-i születésű Miguel Arteta rendezi, a másik főszereplő pedig a Dexter egyik sorozatgyilkosaként,  A könyvelőből, a Becéző szavakból ismert, kétszeres Oscar-jelölt John Lithgow. 

 Salma Hayek beszól Trump híveinek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top