Szabadidő

Kislánya ördögűzésére hívta meg a rokonokat keresztelő helyett a troll apuka

Nem aratott osztatlan sikert az a meghívó, amit egy ír apuka küldött szét a rokonoknak és a barátoknak, amelyben újszülött kislánya ördögűzésére invitálja az érdeklődőket. A sztorinak azért vidám vége lett.

Egy Ste felhasználónevű twitterező tette közzé azokat a fotókat, amelyek egy facebookos eseményt ábrázolnak. A “Saoirse Anne ördögűzése” nevű rendezvényre egy Eoin Conroy nevű férfi hívta meg az érdeklődőket, aki az esemény fotójaként egy kellően rémisztő fotót is feltöltött. Ezen a kislány látható felakadt szemekkel, ami valószínűleg egy jól (?) elkapott pillanatkép, esetleg némi Photoshop-mágia eredménye.

A meghívó első változata (Fotó: Twitter)
A meghívó első változata (Fotó: Twitter)

“Egy lepedőbe bugyolált ember vízzel lefröcsköli Saoirse-t és kiűzi a démonokat, amelyek a lelkében laknak” – szólt az esemény leírása. A Facebook-posztot és a vonatkozó fotókat több ezer ember látta azóta (a képek csak a Twitteren több mint 62 000 like-ot kaptak).

Valószínű, hogy a kislány anyukája nem nézte túl jó szemmel, hogy az infantilis apuka ilyen módon csinál bohócot a család kicsi kincséből, a facebookos eseményt ugyanis 26 percen belül módosították. Az új változat már a “Saorsie keresztelője” címet viseli, a felakadt szemű kép helyett pedig a kislány már egy cuki fotón mosolyog a meghívottakra.

“Csatlakozz hozzánk Saoirse különleges napján, amelynek folyamán meg lesz keresztelve, nagyon komoly és valós ceremónia során” – így hangzik az új leírás, amiből azért kiérezhető, hogy apukát valószínűleg alaposan ledorongolták a tréfálkozás miatt.

Ez pedig a módosított változat (Fotó: Twitter)
Ez pedig a módosított változat (Fotó: Twitter)

A tweet azonban eddigre már elszabadult, a twitterezők pedig még hosszasan nevetgéltek az ártatlan tréfán. Egyikük pedig megjegyezte, hogy a keresztelés során elhangzik egy, az ördögűzést szolgáló imádság is, így valójában a trollkodó apuka akaratán kívül igazat írt az első verzióban.

Persze tény, hogy a második fotó már valóban sokkal cukibb a kis Saoirse-ról. A kislány nevének helyes kiejtéséhez az ismert, különleges nevű színészenkről szóló összeállításunkban találsz útmutatót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top